Nadat een product er wat ‘anders’ uitzag in gebruik dan voorheen, werd dat snel uitgezocht en naar tevredenheid beantwoord.
Quick lead time great customer service. The only negative side is products availability I would purchase more
snelheid en bestelling prima verzorgd
Mijn bestelling geplaatst en een bevestiging ontvangen en op de afgesproken dag ontvangen
Ik gebruik nu al enige tijd diverse producten. Allemaal van goede kwaliteit. Bij eventuele vragen via de app werd ik goed en vakkundig geholpen.
Ik heb al regelmatige bestellingen gedaan bij Gezondheid aan Huis. Het assortiment is uitstekend. Een aanbeveling waard om snel jouw producten in huis te krijgen.
Pakje is altijd snel ter plaatse en altijd volledig. Nog nooit een probleem gehad.
Die Ware war ok, der Versand war auch schnell. Einzig der Paketdienst in Deutschland ist nicht zu empfehlen. Von der Ankunft in Deutschland bis zur Lieferung sind 4 Tage vergangen. Vermutlich sind die Pferde der Post***sche verstorben. Den Hermes Paketdienst kann man für alles gebrauchen aber nicht für den Paketdienst.
Altijd snelle en correcte levering
stevig verpakt,snel geleverd,dik ok.
Voor het eerst besteld hier en rond gesnuffeld. Leuke dingen gezien dus fijn winkelen. Ook de levertijd is helemaal prima. Heel tevreden dus.
snel geleverd
Dik tevreden
Al 2,5 jaar bestel ik bij Gezond aan huis. Altijd goed, goed, goed.
Alles ok
sehr schnelle Lieferung
Sehr effizienter und schneller Service trotz Aenderung der Bestellung!
snelle levering!
Eenvoudige procedure, snelle afwikkeling bestelling, goede informatie over verzending.
Schnell und zuverlässig
Veel op voorraad en snel geleverd
EErste bestelling. Goed verlopen.
Sehr schnelle Lieferung und die Ware ist wie erwartet
4 Lorentzstraat A