Het was echt binnen no time geleverd! Keurig!
dik tevreden
De bestelde producten hebben hun waarde reeds bewezen. Bij problemen wordt na contact onmiddellijk voor een oplossing gezorgd. Soms wel een product niet op voorraad. Verder enkel positieve ervaringen. Dank!
Eerste keer besteld. Zeker een vaste leverancier geworden
ik ben al jaren klant en wil dat blijven.
Dé site om geneesmiddelen snel thuis geleverd te krijgen. Steeds een vlotte verwerking van de bestelling. Een aanrader!
Besteld en volgende dag al in huis.
Snel en super op tijd! Juiste product.
es war alles ok
Goede producten en eerlijke toelichting op wat het product wel of juist niet beloofd. Daar wordt je als klant blij van.
Voor mij is jullie online winkel een geldbesparing Zeker in tijden waar de gezondheid niet al te best is, is dit mooi meegenomen. Waarschijnlijk door de speciale supplementen duurt het wel iets langer om te leveren. Voor de rest alles in orde en beveel ik jullie site aan aan lotgenoten.
Ze hebben een enorm assortiment en ook was alles voorradig. De levering was snel en de spullen netjes verpakt.
Ruime keus snelle levering
Niets op aan te merken. Snelle levering, goed verpakt en de 'lading' zoals verwacht.
Bestel hier vaker. Prima ervaringen.
Was mijn eerste bestelling op aanraden van een collega, en tevreden zal zeker aan anderen aanbevelen en nog bestellingen plaatsen.
Sehr schnelle unkomplizierte Lieferung
Zeer discreet verpakt
Het poeder is makkelijk te gebruiken, het slijm lost er van op en de smaak is prima.
Ik heb de bestelling zeer snel ontvangen. Meerdere verschillende producten. Goede kwaliteit, prima verpakt, snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden wat betreft het bezorgmoment.
Alles stimmt! Preis ist gut, es wird immer sehr schnell geliefert und alles ist sorgfältig verpackt.Bin sehr zufrieden und werde gerne wieder bestellen.
Huiverig om op een voor mij onbekende webwinkel te bestellen. Maar een echte aanrader. Volgende dag al in huis.
Jederzeit wieder!
Goed.
Bin super zufrieden, jeder Zeit wieder
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD