Snelle en goed verpakte levering
Niet duur
De bestelde producten waren goed verpakt en snel geleverd.
Groot aanbod en zeer snelle levering. Alles was netjes verpakt.
Ware wurde sehr schnell geliefert und entsprich in vollem Umfang den Erwartungen. Einwandfrei.
Ik bestel graag bij Gezondheid aan huis om het ruime assortiment, de hoge kwaliteit van de producten, hoogwaardige merken en de snelle levering. Nog nooit teleurgesteld!
en zeer snelle levering aan België, waarvoor dank !
Super schnell immer wieder
Ik bestelde altijd melatonine 3 mg. Mijn vaste merk is niet meer leverbaar. Gelukkig is er een alternatief van Davitamon. Het lijkt wel of dit merk nog beter werkt! Hartelijk dank!
Goeie prijs, snelle levering
goede prijs kwaliteit verhouding
Prima, snel en netjes verpakt geleverd!
Doen wat ze beloven
Als ik supplementen wil bestellen, kijk ik altijd eerst bij Gezondheidaanhuis. Er is een grote keuze en bij twijfel over een bepaald supplement kun je vragen stellen bij het team en krijg je heel snel antwoord.
Al een paar keer iets besteld bij Gezondheidaanhuis, dit bevalt prima! Producten goed, levering vlot.
Op dit product moest ik bij andere webshops lang wachten. Nu de volgende dag al geleverd
Vandaag besteld morgen in huis
Bestelling de volgende dag geleverd en uitstekend op de hoogte gehouden over de voortgang via mail. Zo hoort het!
Wie immer sehr schnelle Lieferung!
Voor mij de enige supplementen shop die ik 100% vertrouw!! Al heeeel wat bestellingen geplaatst.
De zoveelste bestelling en nog steeds zeer net
Altijd tip top in orde.
Goede service Als je belt goed advies In 1 woord super!!!
Eerste keer dat ik wat bij jullie had besteld Ging alles goed kreeg netjes mail met bestelling en factuur. Ook de tweede bestelling ging zeer vlot en netjes. Heb geen klachten zo zal ik vaker wat bij jullie bestellen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD