Zoals gebruikelijk snelle levering tegen goede prijs.
Guter Kundenservice!
Zeer goede service.
Voor elke vraag een goed advies! Deze site: een echte aanrader
Ik bestel al langer via Gezondheidaanhuis.nl en nog altijd is het prettig om de bestelde artikelen via hun te ontvangen.
Prima voor de spijs vertering en darmen ,tevens tegen blaas ontsteking.
Snelle en correcte levering van bestelde goederen, prima verpakt.
Das zweite mal bei Gezondheitaahuis bestellt und wieder begeistert. Schnelle und zuverlässige Lieferung.
Mensen aan de telefoon altijd correct en vriendelijk. Het gaat snel en altijd voldiende voorraad. Betalen gaat meteen vua een betaallinkje en het is voor mij een hele fijne webshop! Blij mee!
Goed geprijsd en snelle levering
Goede ervaring, snelle levering, correct, grote keuze.
Duidelijke en overzichtelijke site met goede omschrijvingen! Scherpe prijzen en een snelle levering. Ik heb al meerdere keren besteld bij Gezondheid aan huis en zal dat ook blijven doen.
Erg snelle levering en netjes verpakt
De pakketten zijn netjes ingepakt, snel geleverd en voor een goede prijs.
Heel groot assortiment, snelle levering
Eerlijk, verzorgd, bezorging op tijd- meer moet er niet voor mij.
Leuke verrassing bij de bestelling, kartonnen doos perfect van maat: niet te groot, te breed, te hoog!
Details zur Lieferanschrift können nicht geändert werden, das ist ein kleiner Minuspunkt - sonst alles super
Als Erstkunde, der kein Niederländisch spricht, hatte ich mit dem telefonischen Kundenservice (Sabrina) ein freundliches und hilfsbereites Gegenüber. Der Bestellvorgang war dann genauso einfach wie vorher beschrieben und die Lieferung kam umgehend. Hier bestelle ich gerne wieder!
Fijne ervaringen opdoen met dit bedrijf met kennis van zaken per Email of telefoon alles wordt correct afgehandeld mijn dank hiervoor.
Vlotte levering, geen problemen.
Bestellt, gezahlt, geliefert was will man mehr… Super schnell alles geklappt, immer wieder gerne. Vielen Dank
Heb al meerdere malen bij Gezondheidaanhuis.nl besteld. Bestelling wordt steeds goed opgevolgd, je wordt tijdig en correct geïnformeerd ivm producten die (nog) niet voorradig zijn en nageleverd worden edm. Ben écht tevreden en zal in de toekomst nog vaker bij hun bestellen.
gezonde producten en goede service.
Goed product snelle levering
4 Lorentzstraat A