Groot assortiment en snel geleverd, ik ga hier zeker vaker bestellen!
Altijd in orde en snel geleverd.
Website is duidelijk, goede producten en scherpe prijzen en zeer snelle levering.
Bestellung war einfach und Wäre sehr schnell bei uns.
Ruime keuze in het assortiment en snel geleverd
*****Alles zur besten Zufriedenheit+++schnelle Lieferung+++vielen Dank*****
Assortiment groot en service prima
complete bestelling zeer snel geleverd Toppie!
Ik bestel al een aantal jaren hier, tot volle tevredenheid.
Mijn bestelling kwam snel en volledig aan. Ik ben heel tevreden. En het was niet duur!
Promte Lieferung
Alles wordt uitgevoerd zoals het beschreven is. Correct en op tijd en dan ook nog de vermelding wanneer het bezorgd zal worden. Super
ben zeer tevreden over snelle levering en producten
Für mich schnelles finden des gesuchten Artikels. Schnell Lieferung gut und sicher verpackt. Die bestellte Ware werde ich wieder bestellen.
very quick delivery and good service with packing
Hat alles bestens geklappt und wurde schnell zugeschickt! Jederzeit wieder!
jaren geleden werd een ernstige vorm van artrose in mijn onderrug geconstateerd. Naast mijn dagelijkse oefeningen gebruik ik groenlipmossel en ben daardoor klachten- en pijnvrij.
Alles verloopt volgens afspraak.
Schnelle Lieferungkeine Probleme
Zeer vlotte ervaring, besteld en stipt op tijd geleverd, mooi en veilig verpakt. Te herhalen...
De door mij gezochte artikelen hier kunnen vinden tegen een goede prijs. En ook nog eens snel geleverd. Contact per telefoon verliep ook plezierig en snel.
Snel en goed.
Bestellen en de volgende dag in huis.
Schnelle Lieferung!
Ik bestel regelmatig bij gezondheid aan huis. Fijne producten en een snelle levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD