Ruim assortiment en snelle levering
ik raadpleeg vaker gezondheidaanhuis om te weten welke produkten geadviseerd worden bij een bepaalde vraag. de service is zeer naar tevredenheid!
alles ok
Kwalitatief goed product en snelle bezorging.
Eenvoudig bestellen van bekende producten en snel geleverd.
Vanuit Duitsland in Nederland bestelld om naar Spanje te sturen liep zonder enig probleem!
Bestellung, Lieferung, Bezahlung alles optimal.
Immer wieder gerne
In het aantal jaren dat ik nu bij u aankopen doe zijn de leveringen steeds betrouwbaar en snel geweest tegen een concurrerende prijs.
Betrouwbaar en snelle levering
Heel uitgebreid assortiment. Super klantenservice. Zij reageren heel snel en komen onmiddellijk met een oplossing. Grote aanrader. Er wordt ook steeds correcte en duidelijke informatie gegeven omtrent producten.
Scherp geprijsd en snel geleverd
Einfache Bestellung, schnelle Lieferung. Keine Komplikationen. Werde weiterhin hier bestellen. Vielen Dank!
Heel snelle levering dank u x
Uitstekend. Bestelling snel geleverd. Goede prijs.
Heel goed product. Na een week gebruik reeds resultaat
wij bestellen al enkele jaren bij gezondheidaanhuis en het bevalt ons prima. de levering is ook super snel en goed verzorgd
Bestelling super snel ontvangen. Met de Sorion repair creme ben ik erg tevreden, het heeft even zijn tijd nodig maar eczeem verdwijnt.
Eenvoudig online te bestellen. Snelle levering, ruime keuze, mooie kwaliteit.
Niet te geloven, na twee jaren bij de dermatoloog gelopen te hebben en diverse crèmes verder, die allemaal geen resultaat op leverden nu eindelijk resultaat met deze crème.
ik ben echt blij met mijn bestelling en ervaring met gezondheid aan huis.
Oprecht nog nooit een webwinkel meegemaakt die zo snel, correct en netjes alles afhandelt!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD