veel keus, of de middelen werken moet nog blijken.
Snelle levering en een klasse product
Ich habe schon mehrmals bei Ihnen bestellt und war jedesmal mit der Abwicklung sehr zufrieden.
alles prima verzorgd!!
Keurig bedrijf, ik heb nooit klachten gehad.
verzending bij post.nl was niet goed verlopen en is door jullie heel correct opgelost.
Ruime keuze en veel op voorraad en daardoor snel leverbaar.Zeer prettig.
Alles bestens
Het bestellen lukt mij goed, soms zie ik de kortingscode niet zo gauw terug. Goed verpakt en snel geleverd.
Al jaren bestel ik producten bij gezondheid aan huis. En altijd wordt er snel geleverd, klopt de levering en koop ik producten voor een kritische prijs.
Alles naar wens, alleen jammer dat die persoon niet gebeld heeft aan de deur!?
Een betrouwbare webshops, nette prijzen en snelle levering. Communicatie over bestelling is goed. Heb de website opgeslagen onder mijn favorieten. Eerste bestelling daarom 4 sterren maar als het altijd zo gaat zeker 5 sterren.
Gezond aan huis vindt ik heel goed, snel in huis.
Schnelle Lieferung nach Deutschland gute Verpackung unbeschädigt angekommen
Prijs vergelijkend is de prijs hier wat hoger maar deze keer was de levering snel. De supplementen geven mooie ondersteuning voor de gezondheid.
Product mooi verpakt. Snelle levering. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten Leonardo.
Duidelijk om te bestellen en vlot geleverd
alles OK
Alles bestens, gerne wieder !!!
Na een op Facebook gelezen ervaring ( van een voor mij )onbekende man over SORIONCREME voor PSORIASSES ben ik het ook gaan bestellen bij Gezondheid aan huis ! Dat is het beste wat me overkomen is !
Correcte site correcte levering
Snelle levering!
De bestelde produkten werden snel en correct geleverd, met transparente informatie over de behandeling & logistiek
Zeer snel en goed, super
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD