Bestelling werd snel geleverd.
snelle levering, goede adviezen
Hat immer alles zu meiner Zufriedenheit geklappt. Eine Sendung ging auf dem Weg zwischen NL und Deutschland verloren. Auch hier wurde mir schnell und unkompliziert geholfen. Super Service. Hier kaufe ich gerne immer wieder.
Di(c)k tevreden!
Die Bestellung kam sehr schnell bei mir in Deutschland an, die Bestellung etc klappt reibungslos. Gerne wieder!
Website overzichtelijk, beschrijving producten duidelijk en bezorging netjes en op tijd.
Nur gutes
Goeie service, Goeie communicatie. Snelle levering
Had problemen met in loggen. Naar telefonisch contact is het probleem opgelost
Mijn ervaring heeft mij geleerd dat Gezondheid aan huis zeer goed is ingespeeld op de particulier. Een goed toegankelijke website. Een overzichtelijke en snelle manier van bestellen en....een snelle bezorging!
Ik bestel graag bij GAH omdat mijn bestelling snel en correct wordt thuis bezorgd.
Gewoon goed
Een zeer snelle bezorging. Gisteren besteld en vandaag bezorgd. Nette verpakking.
Ik bestel mijn allergie middel al een tijd bij Gezondheid aan huis. Snelle levering, duidelijke communicatie en mooie prijs. Erg tevreden
Erg tevreden, alles is altijd snel in huis en de meeste producten zijn heer voordeliger als elders wat mijn kleine beurs erg waardeerd
Ich habe am 20.04.2021 bestellt, und wurde sie am 23.04.2021 zugestellt. Ich finde es Super (eine Lieferung von Holland nach Deutschland). Aber es kann noch besser oder schneller sein, vielleicht wenn Sie auch mit DHL zusammenarbeiten. In diesem Sinne, vielen Dank! Viele Grüße, R. Romulus
altijd makkelijk bereikbaar en breed assortiment van kwalitatieve produkten
Het product doet wat we er van hoopten. Hoe fijn is dat!m
Erg fijn dat ik de bestellingen zo vaak snel kan ophalen bij de webshop!
Veel keuze, veel korting en altijd correcte afhandeling van de bestelling!
Goede uitleg van het product op de website. Snelle levering na bestelling
Kwaliteit en levering prima!
Ik bestel al jaren producten bij Gezondheid aan huis en dat bevalt heel goed. Alles wordt snel geleverd en er wordt ook met je meegedacht. Zijn grotere verpakking voordeliger en heb je dat per ongeluk niet gezien dan geven ze dat aan. In deze Corona tijd is het niet mogelijk om producten op te halen maar ook dat was voor mij heel gemakkelijk omdat ik dichtbij het bedrijf woon.
zonder problemen snel geleverd
4 Lorentzstraat A