al zovele jaren is jullie adres datgene waartoe ik me wend als ik iets wil opzoeken om te bestellen; ik vind goede informatie terug
Super snelle levering en keurig verpakt
All regular. The good products I ordered arrived on time.
Snel geholpen
Eenvoudig besteld en snel ik huis, super!
Zeer vlot gekregen, aan te bevelen!!!
Als ik iets nodig heb, kijk ik op de site of vraag ik het aan een van de deskundige medewerkers. Ik krijg betrouwbare informatie waar ik echt mee verder kan!
per e-mail besteld met een klik op bestelling herhalen en binnen twee werkdagen door postnl aan huis afgeleverd.
zeer tevreden over de producten die ik al genomen heb, de communicatie gaat ook zeer vlot en de producten worden zeer snel geleverd.
Alles top
Mijn vragen worden zorgvuldig beantwoord en de levering van de producten is snel en goed.
sehr zuverlässig
Helaas nog geen echte ervaring. 'T duurde 'n beetje lang, maar voor een eerste bestelling is dit ook, om alles te verifieren, ok. Verder was alles prima in orde, We komen terug.
Hallo liebes Team. es hat alles bestens geklappt. Schnelle Lieferung und schneller Erfolg beim Kind DANKE
het kost weinig tijd het product te bestellen en de betaling wordt snel verwerkt zodat het product snel geleverd wordt.
Producten worden snel en correct geleverd.
Veel keus met duidelijke omschrijving, makkelijk te bestellen, snelle en goede levering
Goed, betrouwbaar en snelle levering
Sehr schnelle Lieferung. Da ich auf das geleferte Produkt dringend angewiesen bin, bin ich sehr dankbar, dass ich die Bestellung immer bei Ihnen aufgegeben kann.
Makkelijke site, goede prijzen, snelle levering en snel antwoord van klantenservice. Aanrader!
Alles was perfect
Empfehlung gute Preise super Service
Had mijn bestelling een dag later al in huis. Het zat keurig verpakt in een doosje. Ben gewoon heel tevreden. Zal zeker vaker bij Gezond aan Huis bestellen.
Fijne en snelle levering! Nette service, ik ben zeer tevreden!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD