Bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.
Bestelling altijd in orde en op tijd
Goede snelle levering en groot assortiment
Gebruikersgemak met nieuwe bestellingen Goed verpakt, goederen komen in goede staat aan
goeie service
Prima levering goede producten en heel snel geleverd. Fijne site
een ruim assortiment en een snelle levering
Snelle opname telefoon met vriendelijke uitleg.
Fijne website, alles is goed te vinden mbv de zoekfunctie. Bestelling is daardoor snel geplaatst en daarna os de bestelling ook snel in huis. Heel erg fijn
Al jaren klant. Enige minpunt is hooguit dat ingrediëntenlijsten vaak elders moeten worden opgezocht.
Bestellen, betalen en ontvangen. Ik gebruik dit product al jaren
Je weet dat als je besteld je de producten 9 van de 10 keer de volgende dag in huis hebt! Ze hebben bijna alle merken en supplementen op voorraad!
tevreden
Bestellung wurde umgehend bearbeitet. Leider, dafür kann Gezondheidaanhuis.nl aber nichts, klappt die Zustellung durch Hermes nicht und das nicht zum ersten Mal. Daher ein halber Stern Abzug.
Supplementen zijn altijd op voorraad en alles wordt snel geleverd. Hele fijne klantenservice ook!!
Jammer dat mijn favoriete medicijn niet leverbaar is, maar er is een goede vervanging gevonden. Het product is supersnel geleverd.
Levering was heel erg snel naar België en goede kwaliteit van producten aan een top prijs.
Makkelijk te bestellen, snelle levering, duidelijke informatie.
Parfait et très bon prix
Bestelling afgehandeld zoals het hoort !
Gutes Sortiment, übersichtlich angeboten.
Perfecte service
Zie boven, pima product, toepassing gemakkelijk, pijnloos!
Ik kon wat ik nodig had snel vinden op de site. Ook het bestellen was geen probleem. En de dag erna werd het al bezorgd. Top dit.
Ons gezin kreeg corona. Daarop heb ik gezocht naar een medicijn die dat zou kunnen helpen verlichten. Die heb ik hier kunnen vinden. Alleen ondanks de "prijsverlaging" was het nog wel een beetje aan de dure kant in vergelijking met de oorspronkelijke prijs aangegeven door de producent. Alles was de volgende dag al in huis.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD