Alles unproblematisch, sehr gutes Produkt, sehr zu empfehlen.
altijjd op tijd, altijd netjes, goede website en assortiment
Hewwldig product dat snel en vlot werd geleverd.
Leuk dat jullie mijn supplementen goedkoper aanbieden
1. Bestellung getätigt und keine Probleme gehabt. Bin zufrieden.
Eine gutes Personal seien Sie STOLZ und geben Sie dieses Kompliment #####Bitte ### weiter
Gerne wieder,schnelle Lieferung...alles bestens
Ik heb in totaal al 90 bestellingen geplaatst bij gezondheid aan huis, de afgelopen jaren. Altijd kreeg ik binnen 2 dagen de bestelde artikelen thuis. Ook is er veel informatie over de producten te vinden bij deze site. Kortom helemaal top.
Op tijd bezorgd en op tijd meldingen via de mail.
Dit product is mij aangeraden door mijn dokter en zal het blijven nemen!
Scherpe prijs goede service!
hopelijk slaat het goed aan
Ik heb veel gezondheidsartikelen hier gevonden die ik graag gebruik. Vooral bio honing en kokosolie, bio appelazijn en nog veel meer.
Ik ben zeer te spreken over het assortiment van Gezondheid aan huis, zoveel keuze in kwaliteitsproducten. Bovendien altijd snelle levering en goede prijzen.
Goede site, bestelling loopt vlotjes en wordt netjes verpakt geleverd.
GEMAKKELIJK BESTELLEN VLUGGE LEVERING
Een uitgebreid assortiment om uit te kiezen, redelijke prijzen en snelle levering.
Goe
Goede kwaliteit, grote assortiment. Een echte aanrader. Snelle levering.
Dat wat ik besteld heb, klopt.
Alles läuft reibungslos ab
Product zoals omschreven
nu 2x lto3 tabetten besteld zijn de orginele bijna niet tekrijgen dat is dus fijn alleen vind ik de website een beetje onoverzichtelijk maarwel toegankelijk ziet er "gezellig" uit
is goed en vlug
Mit einem Wort: SUPER