Ik ben zeer tevreden van het produktaanbod en service van Gezondheidaanhuis.
alles netjes en naar wens geregeld
mijn bestelling werd vlot geleverd, het is de eerste keer dat ik bij gezondheidaanhuis heb besteld en zie dat er een vlink assortiment is, door de correcte en vlotte levering, ga ik vast weer eens wat bij jullie bestellen
Zending klopt altijd. Verpakking gelukkig doelmatig, doosje past.
Het is zeer eenvoudig om via de site de gewenste producten te bestellen.het aanbod is zeer uitgebreid . De betaling gaat correct en veilig en de levering reeds na twee dagen volgens de gemaakte afspraak.
Für Bestellungen aus Deutschland sollten die Felder der Postadresseingabe überarbeitet werden. Sie entsprechen nicht den deutschen Adresskonventionen.
Heel tevreden
Ein großes Lob an diese Firma! Bei Problemen (in meinem Fall wurde die verkehrte Ware an mich versendet) wurde prompt reagiert. die Ware sofort erneut versendet und der Rücktransport erläutert. Versandkosten werden als Gutschein erstattet. Ich werde dort immer wieder bestellen. Die Ware kam oft bereits innerhalb von 2 Tagen bei mir an.
Vond het heel netjes dat ze me een bericht stuurde om te vragen of alles naar wens was. Een paar dagen later was het product weer op voorraad en kon ik de bestelling afronden.
Genoeg info over product. Vlotte levering
Zoals boven beschreven prettig geholpen en snelle levering,keurig verpakt,
Great range of products easy to navigate site. Good prices
Ik heb dus geen klachten. Het product is zorgvuldig verpakt en arriveert volgends afspraak.
Die Informantin in der Kundenzentrale : Kommunikation nicht in deutsch. Sonst okay.
Mijn ervaring is zoals elke keer, prima in orde.
De producten werden snel en goed geleverd
Bestelde goederen snel en correct geleverd!
Steeds snelle, correcte en nette levering van al de producten.
Het werkt zoals verwacht
Zijn snel qua levering. Grote keuze in middelen.
Vooral in deze coronatijd veilig en snel besteld. netjes verpakt afgeleverd in korte tijd.
Ik bestel minstens 1 X per maand. Telkens verloopt de bestelling vlot, ook als een product niet onmiddellijk beschikbaar is. Dan duurt het wat langer, maar men houdt je op de hoogte en stuurt dit product dan eventueel na. Nog steeds tevreden van het heel ruime assortiment en het gemak van zoeken en bestellen op de website.
Sehr empfehlenswert, mehrfach dort bestellt, schnelle Lieferung.
Zeer snel
Keurig en vlot ontvangen ondanks corona.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD