Vlotte levering
snelle verzending
heel tevreden
Snelle levering, fijne producten
Ik had aangegeven betalen achteraf heb een week gewacht er kwam niks. Toen heb ik alles weer bekeken en maar bankoverschrijving aangetikt weer niks toen bleek dat ik eerst betalen moest. Conclusie voor de eerste keer viel het tegen.
Geachte heer de Vries, Hartelijk dank voor uw review! U had bij uw bestelling gekozen voor betaling middels een bankoverschrijving. Dat is bij ons een "vooraf" betaling, wij verzenden uw bestelling dan zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Wanneer u wilt kiezen voor betaling achteraf, dienst u te kiezen voor de optie betalen middels Klarna. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en heeft u uw bestelling in goede orde ontvangen. Mocht u hier nog vragen over hebben neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Ware klasse,etwas teuer.
Ik heb nog geen ervaring. Na 1 week kan ik dat nog niet zeggen.
Keurig geregeld, ga zo door!
Redelijk snellle bezorging en fijn om nu de weerstand op te krikken
Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Die Produkte sind sehr gut. Habe CBD Kapseln gegen meine chron. Schmerzen und Schlafstörungen bestellt. Werde auch künftig zu ihren Kunden gehören. Ich finde es gut, dass sie auch Maxi Packungen zum günstigeren Preis anbieten.
Übersichtliche und benutzerfreundliche Website, einfacher Bestellvorgang, superschnelle Lieferung ... So macht Internetbestellung Freude!
Een heel goede, service, altijd op tijd geleverd en een heel uitgebreide selectie van producten. Ik bestel heel regelmatig bij gezondheidaanhuis.nl omdat ze er dingen hebben die ik soms moeilijk op een andere plek kan vinden, en dan weer andere dingen die goedkoper zijn dan bij andere shops. Tevreden!
Het was allemaal piekfijn voor elkaar, maar ik weet niet meer wat ik besteld heb. Maar wel zeer tevreden.
zal wel vaker bij jullie bestellen
Duidelijkewebsite
Omdat er een deuk zat in de bus Schindele's Mineralen die ik had besteld en ontvangen en omdat ik gehoord had dat dat schade kan opleveren aan de inhoud, heb ik contact opgenomen met Gezondheidaanhuis en kon ik de bus terugsturen. Ik vind dat het prima geregeld was.
Snelle levering. Veel produkten. Hoge portokosten naar Luxemburg.
snelle levering & veel keuze in producten
De verzending verloopt goed en snel. Gezondheidaanhuis heeft een zeer ruime keuze.
Ben erg tevreden over de producten en de correcte levering.
Prima service , de volgende dag zijn de producten al geleverd !
Hebben veel keuze ,snelle levering, iedere keer weer
Goede ervaring wanneeer ik iets nodig heb bestel ik hier
Snelle levering. Na bestelling de volgende dag al afgeleverd.
Vandaag besteld volgende dag bezorgd en netjes verpakt. Kwaliteit is oké
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD