Schnelle Lieferung und alles im Ordnung !
Over post nl ben ik minder tevreden. Als er niemand thuis is, wordt dit in het postkantoor afgegeven. Nochtans heeft onze buurman dit zonder aftekenen ontvangen. Dit kan weleens tot onverklaarbare situaties leiden voor jullie...
Het on-line dienstbetoon was persoonlijk!
Snelle levering en goede prijs
zie hierboven
Bestellen + betalen + levering = Uitstekend !!!
De bestelde producten worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.
Alijd stipt , geweldig aanbod nog maar eens bewezen en snelle service beter kan niet ....bedankt
Nachdem ich eine sms und eine what’s App geschrieben hatte, das Paypal leider nicht funktioniert, bekam ich eine halbe Stunde später eine Antwort. Wenn die Bezahlung via Paypal wieder möglich ist, ist alles perfekt.
Ik had ‘s middags om half 4 een aantal EHBO middelen van Weleda besteld. De volgende dag had ik ze al in huis. Daar was ik erg blij mee, want daardoor kon ik direct starten met mijn genezingsproces.
sharp, very polite assistance
Hoorde via de diëtiste over Gezondheidaanhuis,meteen gezocht naar wat ik nodig had en dit meteen besteld. Heb ik weer eens iets nodig dan ga ik opnieuw naar de site. Hartelijke groeten van Dicky Rohn
Schnelle Lieferung, unkomplizierte Bezahlung, übersichtliches Angebot
Een goede en vlugge dienstverlening Bedankt
Altijd snel en eenvoudig te bestellen. Zeer tevreden.
Op dit product geattendeerd door mijn kapper, gebruik het nu ongeveer 3 maanden en ben enthousiast! Het bestelgemak en de service is erg goed!
Alles prima... besteld en 2 dagen later werd het pakket al bezorgd!
Auch beim zweiten Mal war alles prima und die Lieferung schnell.
Het is heerlijk om alles in een handomdraai te kunnen bestellen. Het is fijn en makkelijk om te kunnen vergelijken en de site is heel gebruiksvriendelijk.
De bestelde producten zijn altijd goed en worden snel en zorgvuldig geleverd
Migliorabile il tracking non è molto chiaro quando la spedizione è programmata per essere consegnata. Servizio mail ottimo risposta rapida alle domande sulla consegna.
Sehr zufrieden
Gezondheid aan huis heeft een groot gamma aan producten, een zeer vlotte bediening tegen een eerlijke prijs en staat je bij met raad. TOP zeker een 10 waard.
Advies van vrienden bracht mij bij jullie.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD