Het door mij bestelde werd, zeer zorgvuldig verpakt, snel geleverd.
Zeer breed assortiment van goede kwaliteit,en scherpe prijzen. Snelle levering. Zeer tevreden!
alles op voorraad
I have found brands that are not available from other vendors. Thanks!
Ruim assortiment en zeer snelle levering. Zeer tevreden.
Er is een prima en duidelijke werkwijze. duidelijke hulp. goede resultaten.
Wij wonen in Spanje en deze keer is onze bestelling voor de eerste keer goed aangeleverd. Aangezien wij in een buitengebied wonen was het lastig voor de leveringsdienst om ons huis te vinden. Deze keer zonder moeite, na een aanvulling te hebben gedaan bij ons adres.
Ik heb de producten in goede staat ontvangen en het is snel geleverd.
Na bestelling gelijk al de volgende dag in huis
overzichtelijke website, vlot bestellen en zeer vlotte levering aan huis in Belgie! bevelen jullie zeker aan bij vrienden
Wieder mal nix zu meckern.
Een prettige en snelle website voor mijn vit.pillen!!
Jederzeit wieder
Ik heb wel vandaag een snel response gehad via chat, contact was zeer goed. Mijn bestelling was blijkbaar in een afhaalpunt afgegeven, zonder mij hiervan op de hoogte te houden. Ik hoop mijn bestelling nu snel te mogen ontvangen.
Snel geleverd.
Goede website; goed product; snelle levering
Ik ben naar de site gegaan en heb een zelfde bestelling geplaatst en betaald. De volgende dag inclusief mail over levertijd producten ontvangen.
Schnelle Lieferung. Vielen Dank.
Honderd procent in orde
zeer goed snelle levertijd prijzen redelijk is aan te bevelen site is duidelijk
Vitamines, supplementen, wat het ook is: Gezondheid aan Huis heeft het in huis. Voor vragen of advies staan ze voor ons klaar! Kortom: aan te bevelen!
Ik ben heel tevreden.
I highly recommend, a specific company, quickly, efficiently, let more sellers operate in this way.
Bestelling keurig verzorgd en zeer snel geleverd !
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD