Bestelling wordt snel geregeld. Heb je een vraag dan wordt er ook snel gereageerd. Goede service.
Prima snelle levering!
Prima eerste ervaring met gezondheidaanhuis.
Snelle, nette bezorging van mijn bestelling die ook goed ingepakt zat. Erg tevreden.
Snel & betrouwbaar
Het vinden op de website van het gewenste artikel is kinderlijk eenvoudig. De artikelen worden duidelijk omschreven. Ik had ik mijn bestelling de volgende werkdag in huis. De bestelling is deugdelijk verpakt.
Super goede en vriendelijke service Hele snelle levering Fijn product
Mijn ervaringen met gezondheidsproducten zijn prima. Snel en foutloze levering.
Ik ben blij met Gezondheidaanhuis.nl Ze hebben de producten die ik nodig heb en zorgen voor een snelle en nette verzending.
Als je gericht gaat zoeken is een besteling snel klaar met de goede producten. Goed verpakt en door de vervoerder netjes afgeleverd.
Immer sehr freundlich und schnelle Rückmeldung.
Sorion is vriendelijk voor mijn huid, door de natuurlijke basis zonder chemische toevoegingen.
bestelde product was niet meer voorradig, maar duidelijke afhandeling en terugbetaling.
Ik kan er altijd op rekenen. Heel tevreden
Volgende dag al in huis. Top! En mijn product net iets voordeliger als andere online drogisten.
Snelle levering en aan scherpe prijzen !
1a
Bin super zufrieden mit der schnellen Lieferung und mit dem Produkt sowieso
Ik ben tevreden van de service van Gezondheidaanhuis.nl. Met een super productkwaliteit en snelle levering staan zij bovenaan mijn lijstje om gezondheidsproducten te bestellen.
Zending zoals altijd snel en compleet in huis. Was iedereen maar zo betrouwbaar.
Mijn ervaring met de bestelling bij Gezondheid aan Huis was positief en voor herhaling vatbaar.
Sehr schnelle Lieferung, keinerlei Probleme. Das Produkt war einwandfrei und erfolgreich in der Anwendung. Produkt und Lieferant kann ich jederzeit weiter empfehlen.
Diese Bestellung war meine erste Erfahrung mit dem Unternehmen. F Ü N F Sterne!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD