snel gevonden op google en snelle levering
Nette duidelijke site, gemakkelijk te bestellen en snelle levering.
Ich bin mit der Bearbeitung und den Produkten sehr zufrieden.
Bestellung ist schnell verarbeitet.
Alles bestens, schnelle Lieferung, sicher wieder!
Goede en vlotte levering.
Tolle zusammen arbeit , weil ich eine Bestellung aus Versehen nochmal bestellt hatte , hat das Problem sich schnell gelöst, weil sie so nett waren und haben die Bestellung storniert. Danke .
Alles snel en goed...
Prettig telefoongesprek, snelle levering, geheel betrouwbaar.
Het is fijn te weten dat ik bij jullie het nodige vind en op heldere communicatie kan rekenen. Jullie hebben heel wat en leveren kwaliteit snel aan huis.
Gemakkelijk online te bestellen, goed product voor een goede prijs en snel geleverd.
Ich habe nur gute Erfahrungen gehabt! Als ich vergessen habe rechtzeitig Betrag zu überweisen, wurde ich per Mail erinnert, das war sehr intelligent gemacht, vielen Dank. Ich habe Ihre Apotheke immer weiter empfohlen an meine Freunde und Verwandte.
Ik bestel regelmatig producten bij Gezondheid aan huis. Dat doe ik niet voor niets.
steeds een snelle levering en veelzijdigheid aan producten
Op tijd geleverd en prima verpakt.
ik ben tevreden
Mijn bestelling was er zoals aangegeven de volgende dag. Een positieve ervaring.
Alles super!
Sehr gute und schnelle Bestellung, sowie Lieferung!
Groot aanbod van supplementen en snelle levering.
nadat bij mij een ernstige vorm van artrose in mijn onderrug werd vastgesteld ben ik groenlipmossel gaan gebruiken. Samen met mijn dagelijkse oefeningen heb ik geen pijn meer. Echt goed spul!
En mijn bestelling was ook heel snel binnen,netjes afgeleverd.Groet Gerda.
Makkelijk en snel winkelen. Vind ik belangrijk en dat kan hier. Prima dus
Al vaker hier besteld. Altijd naar wens
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD