Al vele jaren klant tot volle tevredenheid.
Alle Bestellungen / Sendungen immer perfekt. Danke sehr!
Top product! Vermindert psoriasis aanzienlijk!
Schnell und unkompliziert. Werde wieder gerne bestellen.
Makkelijk bestellen. Snel binnen
altijd heel snelle levering en heel leuke producten.
Sehr gut
Snelle verzending en goed ingepakt. Goede ervaring !
Normaal doe ik geen aankopen online en daardoor ook geen ervaring hierin maar bij jullie had ik onmiddellijk dat vertrouwen wat mij tot een aankoop deed overgaan.
gebruiksvriendelijke site en supersnel geleverd.
Wie sich das Produkt bei mir auswirkt kann ich nach dieser kurzen Zeit noch nicht sagen!
Al jaren bestel ik mijn vitamines en andere producten hier, enorm tevreden en snelle levering
Al enkele bestellingen hier gedaan. Altijd naar volle tevredenheid. Ook een duidelijke website. Deze heb ik bij mijn favorieten gezet.
Prima, alleen dat het wat is misgelopen met Post NL
De levering werd op een heel andere postcode geleverd en daar was ik niet mee accoord mee..
Beste meneer Jansen, Hartelijk dank voor uw review. Uw pakket is inderdaad bij een afhaallocatie afgeleverd, omdat de bezorging bij u thuis niet is gelukt. Wij hebben hierover contact met u gehad en u heeft aangegeven uw bestelling daar niet te willen ophalen, maar deze te willen annuleren. Dit hebben wij dan ook gedaan. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Makkelijke winkel en veel keus met een goed menu. Zal zeker méér bestellen.
Besteld, betaald, goed en snel afgeleverd.
Correcte en efficiënte afhandeling.
Gezondheidaanhuis.nl heeft zeer uitgebreid assortiment, ook middelen zoals Kamilosan, die moeilijk in de drogisterij verkrijgbaar zijn. Altijd snelle en correcte verzending.
Mijn bestelling geplaatst en deze is snel en goed geleverd.
Sendung kommt immer schnell
Fijne bedrijf die moeite doen om met name ook de homeopathische middelen beschikbaar te houden voor de gebruikers. Veel mensen hebben de behoefte aan deze producten i.p.v. reguliere zorg/farmaceuten.
Bij mijn man goed werkende Sorion creme tegen de jeuk.
super kwaliteit
Was op tijd opgestuurd,en goed verpakt.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD