Procedure for order very easy, fast delivery! Recomended!
Bestelling is goed en correct afgeleverd
To my sattisfaction
De homeopaat raadde mij het product 'Phos Drops' aan ter behandeling van hielspoor. Nergens te vinden... tot ik bij 'gezondheid aan huis aanklopte'! Blij met de snelle en veilige levering!
Gute Preise, sehr schnelle Lieferung wie immer alles bestens!
ich bestelle regelmäßig meine Medikamente bie Ihnen online und bin sehr zufrieden mit der Abwicklung.
Prima en vluge service ook bij klachten goede oplossing dankjewel
Das war meine erste Bestellung, aber sicherlich nicht die Letzte..... Trotz Corona Zeiten ein sehr schneller Versand und gute Kommunikation, absolut empfehlenswert, vielen Dank.
Ik kom helaas niet alles vinden wat ik nodig had. En echt jammer dat ik van de geurstenen vier keer dezelfde uitvoering ontving.
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.
Al jarenlang mijn vaste leverancier. Dat zegt genoeg!
ruim assortiment, snelle levering
Alles super, gerne wieder
Snelle levering. Zoekwoorden komen erg specifiek dat is een minpunt
Schnell geliefert, gut eingepackt. Ich bin zufrieden.
Alles op voorraad en een vlotte levering.
Bestel al een half jaar lang oogdruppels. De druppels zijn elke keer op tijd, ben zeer tevreden over de bezorging en het product zelf.
Van nu af aan wil ik alleen nog maar winkelen met zo'n service.
Meine bestellte Ware wurde (trotz Covid-19 und Auslandsbestellung) nur in 2 Tagen zu mir nach Hause zugeliefert! Ich bin sehr, sehr zufrieden damit!
Hier gibt es Produkte, die es in Deutschland nicht gibt. Ich werde wieder bestellen.
sehr Zufrieden
Al een dag na het bestellen was de bestelling geleverd.
Alles in Ordnung Bestellt und bekommen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD