Die Bestellung war denkbar einfach, die Lieferung erfolgte schnell, leider ist der Lieferschein und die Rechnung in holländisch ... deutsch wäre wünschenswert, dann gäbe es auch 5 Sterne.
Duidelijke site en snelle service
Producten zijn volgens afbeelding en omschrijving. Communicatie verliep goed en de levering was super snel.
Product was makkelijk te vinden dat ik zocht en snelle levering.
In mijn zoektocht naar mijn favoriete supplementen komik vaak uit bij Gezondheid aan huis. Ik weet dan dat ik erop kan rekenen dat ik snel mijn spullen in huis heb. Dat is belangen voor mijn gezondheid. Daarnaast zijn de prijzen ook in orde!
They're good! I'm happy.
Correct op alle gebied. Goede producten Goede service Goed op elk vlak!
Hier ist ein super toller Onlineshop. Komunikation per WhatsApp und E-Mail hat bei menen Fragen auch super gelaufen. Bin sehr zufrieden.
Artikelen waren binnen een dag bezorgd.
Grote assortiment, betrouwbare winkel, snelle aflevering. Altijd naar wens.
Fijne site, breed assortiment, snelle levering
Snelle levering.
Niets aan te merken
was snel geleverd en is geweldig
netjes, snel, duidelijk en in orde
Reeds een aantal jaren koop ik bij u en ik ben zeer tevreden over de snelheid en betrouwbaarheid van mijn bestellingen tegen een concurrende prijs.
Handige website en snelle levering.
Ich konnte auf Ihrer Seite alles finden was ich brauchte. Vielen Dank
Het product wat ik wilde bestellen van VSM was nergens te bestellen, alleen bij gezondheidaanhuis. Heel fijn!
Paar keer besteld, steeds heel snel spullen geleverd gekregen.
Altijd correcte en snelle levering
Na jaren ervaring Raad ik iedereen aan Artikelen hier te bestell Altijd goed
Telefonisch goed voorgelicht; vragen naar verwachting beantwoord; bestelling goed opgenomen en goed klaargemaakt voor verzending! verzending liep volgens afspraak. Bestelling in goede orde ontvangen
Met het oog op de Corona is dit een goed middel om je weerstand te verhogen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD