Ich bin sehr zufrieden mit Bestellung und Lieferung und auch meine Anfrage zu Artikeln, die ich neu bestellt habe. Zum Personal kann ich keine Angaben machen.
Klantvriendelijke website, alles was snel geregeld en goed verpakt.
artikelen goed te vinden in de webshop. Snelle levering. Tevreden!
Snelle levering wat de volledigheid van mijn behandeling verbeterde, waarvoor dank!
Toujours professionnel Produit de qualité Service rapide
Zoals altijd is de service top, goed verpakt en van hoge kwaliteit. Vriendelijke groet en bedankt.
Alles is perfect verlopen, waarvoor dank.
Ik heb slechts lof over de correctheid van de afhandelingen van mijn bestellingen bij " Gezondheid aan his ".
Ich bestelle des öfteren, bin sehr zufrieden, klappt alles reibungslos und pünktlich
Bestellung klappte reibungslos und kam schnell an danke
Snelle levering en altijd netjes verpakt Zeer tevreden
Van familie gehoord der met dit product de resultaten heel erg goed zijn , daarom heb ik het ook besteld
Sehr schnelle Zusendung, 1A Ware!!! Danke!! Kann ich nur weiterempfehlen!!!
Ben super tevreden bestelt snel geleverd netjes afgewerkt
Wie immer einwandfreie Abwicklung. Danke.
Product al vaker besteld. Goed verpakt en snel geleverd.
Ik ga regelmatig naar de acupuncturist, maar deze druppels zijn daarnaast een geweldige hulp, vooral bij seizoenswisselingen.
Alles was perfect in orde
Gut
Zuverlässig und schnelle Lieferung
Ietwat moeilijke website, maar prima materialen en prima verzending.
Prettig om telefonisch te kunnen bestellen. Ik hoef nooit te lang te wachten.Binnen 1 of 2 dagen ontvang ik de bestelling.
Snelle levering, goede kwaliteit!
Noch nie eine Beanstandung
Alles O.K