Tot nu toe met proefpakket lijkt het te helpen
Ik ben tevreden over de producten die ik koop . De service, klantgerichtheid en de kennis van zaken maken dat ik Gezondheidaan huis zeker aan kan bevelen.
Snel en goede prijs
Kan niet beter
Fijne ervaring. Niet duur en snel in huis
Ik bestel regelmatig bij deze webshop omdat ze hier producten in het assortiment hebben die ik ergens anders niet vind. Service is zeer goed bij vragen, verzending is meestal 1-2 dagen langer wachten (ik woon in België). Enige minpuntje vind ik dat ze niet rechtstreeks naar een postpunt verzenden.
Gute und schnelle Lieferung. Alles hat reibungslos geklappt.
Verzending erg snel ,het artikel wijkt wel af van de afbeelding op de website
Ik vond het duur voor zo een klein probeer tube er is nog geen verbetering het tubetje is al leeg er zat ook bijna niks in
Ik bestel al langere tijd bij gezondheid aan huis. En ik ben altijd tevreden. Snelle levering en tot zover is het product altijd op voorraad.
Schnelle Lieferung und günstige Preise
ik had het snel in huis en en tabletten werken goed . krijg langzaam meer energie
Gute Auswahl von Arzneimitteln, die ich sonst nur schwer bekommen kann, Danke!
alle gevraagde producten op tijd geleverd
Het valt me op dat ik de bestelling altijd snel thuis krijg en ik ben nog steeds heel blij met de Glycine Magnesium van Exendo, de beste die ik tot nu toe heb gevonden.
Het lijkt erop dat de bestelling steeds sneller klaar staat. Fijn dat jullie ook zo'n grote sortering hebben.
Goede kwaliteit van produkten . Heel tevreden en aan te raden .
Ook fijn om producten te kunnen ontvangen die in België niet (meer) verkrijgbaar zijn. De bestelde producten zijn me bekend, dus daar kan ik verder niets over opmerken. Als ze niet goed voor mij waren, zou ik ze niet meer bestellen.
Heel tevreden over de producten en de service.
Alles wordt snel verstuurd. Meestal de volgende dag in huis. Al vanaf 20 euro gratis bezorgd. Ideaal! Veel merken in huis en ook glutenvrije producten. Assortiment mag van mij nog wel iets 'gezonder'. Bijvoorbeeld snoepjes zonder suiker en zonder zoetstoffen.
Ik bestel al jaren bij Gezondheid aan huis. Gaat altijd goed.Alles klopt ieder keer weer, Pakketje keurig thuis bezorgd.
Nachdem ich schon öfter bestellt habe und die Lieferung immer schnell kam, kann ich nur sagen:Top!
Goede afhandeling en snelle bezorging
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD