Vriendelijke mensen met een zeer goede service.
Bin dem Shop sehr zufrieden. Die Bestellung wird schnell ausgeführt und kommt gut verpackt in Deutschland an. Das Produkt Prostasol kann ich ebenfalls sehr empfehlen!
Goede producten
Ruim assortiment en snelle levering.
Immer sehr nette hilfsbereite komunikation bei unklarheiten.Sjpdr Service
Zeer deskundig snel en prijsvriendelijk.
Precies wat je besteld
Makkelijk te bestellen en snel binnen
Altijd een snelle levering van mijn bestelling. Als je vragen hebt, dan worden ze klantvriendelijk beantwoord.
Fijne winkel. Zoveel goede produkten. En snel in huis. Ik koop hier graag! En beveel zeker aan!
Hallo, leider habe ich die Bestellung nicht erhalten. VG E. Eick
Sehr geehrte Frau Eick, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Sie geben an, dass Sie Ihr Paket nicht erhalten haben, es Ihnen aber bereits zugestellt werden sollte. Unser Kundenservice wird Sie kontaktieren, um dies zu besprechen. Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
Bijna 30 jaar EAC dat met cortison de pijn kan onderdrukken, proeftube besteld sorion dit lijkt ook goed de pijn te kunnen onderdrukken, ga dit langer proberen en een grote tube betellen.
De Solgar (Bilberry ginkgo eyebright) levering was sneller dan verwacht. Volgens de webshop op de site verwachtten wij de levering later hierdoor konden wij eerder aan onze vakantie op de camping beginnen.
Snelle verbetering bij huidirritaties
Vor Bestellung telefonischer Service sehr nett und detailliert. Nach Bestellung schnelle Lieferung. Gerne wieder.
Bestellung ging verloren. Kundenservice hat sehr schnell und kulant reagiert.
De bestelling van mij medicatie "Q10" zal enkele malen per jaar gebeuren. Beste dank voor de goede zorgen. Etienne Van Eeckhaute
Service qualité sécurise et toujours disponible pour vous aider
Schnelle und zuverlässige Lieferung. Alles perfekt. Ich werde wiederbestellen.
Ich bin sehr zufrieden. Der Versand nach Deutschland klappt sehr schnell und unkompliziert. Bestelle sehr gerne dort.
tevreden over de levering van de bestelde producten. website voor de bestelling was beetje onduidelijk, kreeg verschillende lagen over elkaar. snelle levering. goed en netjes verpakt.
vlot en correct
Gewoon uitstekend