Hat alles problemlos geklappt. Danke
Altijd goed in orde! We hebben al ruim 15x bij jullie besteld en het werd altijd perfect geregeld. En prijstechnisch zijn we ook bij de juiste leverancier. In ieder geval de CalMagZink is behoorlijk concurrerend geprijsd. Ga zo door en we blijven graag bij jullie bestellen.
Goed telefonisch advies en binnen een paar uur kon ik de bestelling ophalen. Geweldig!
Er is niet gemakkelijker om thuis te bestellen , zeker als je weet dat de service zo goed is en de bestelling zo snel en netjes arriveert.
Online drogist - snel & betrouwbaar
zeer snelle levering
altijd op tijd en goede produkten
Heel veel producten op voorraad, na een dag al geleverd.
Makkelijk om te bestellen Ruime keus
Altijd correcte en snelle levering en goede producten.
verwonderd van de kleefetiketten en krimphoes op naam van gezondheid aan huis. Geeft een onveilig gevoel
Grote keuze aan producten.
Die Medikamente sind auf jeden Fall schnell da große Auswahl, preileistungs Verhältnis einfach Mega. Sehr zu Empfehlen.
Mijn ervaring met Synofit nu Premium is zeer goed. Werkt absoluut. Ik gebruik het al een paar jaar.
Gezondheid aan huis zou ik aan iedereen aanbevelen omdat de producten van gezondheid aan huis puur natuur is alle producten zijn op basis van planten en kruiden zonder chemische toevoegingen puur natuur kan niet beter voor je gezondheid zou ik zeggen. groetjes christina luppens
I will order again!
Sehr guter Internetauftritt, Einfach zu bedienen Übersichtlich
Schnelle Lieferung
Altijd keurig verpakt en snel geleverd
Ik heb op 27 februari bestelling gedaan en nog niets ontvangen. Ligt niet aan jullie en op m'n reactie adequaat gereageerd. Kan het vandaag ophalen. Bedankt!
Beste heer Zonneveld, Hartelijk dank voor uw review. Uw bestelling van 27 februari hebben wij op dezelfde dag nog verzonden naar het door u opgegeven adres in Frankrijk. Deze is naar een afhaallocatie gebracht, waar u uw bestelling gelukkig in goede orde heeft kunnen ophalen. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb op 27 februari bestelling gedaan en nog niets ontvangen.
Excellent products!
Goede prijzen en nette snelle bezorging.
Bestelle regelmäßig, bis dato keine Probleme. Klare Empfehlung
Echt goede en snelle service, en echt niet duur.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD