Wat ik nodig had was beschikbaar en werd vlot en zorgvuldig verstuurd!
Groot assortiment. Voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis
Blij mee snelle levering
Uitstekende snelle levering.
Ik kom hier altijd weer terug wegens het ruime aanbod en de goede producten tegen redelijke prijzen
Ik ben heel tevreden! De keuze van afhalen is top! Het stond ook heel snel voor me klaar.
Deze Bio Triphala is een goed werkend middel om spijsverteringsproblemen op te lossen.
Ich bin begeistert, dass es so einfach ist, bei diesem Unternehmen Produkte so schnell und unkompliziert zu erhalten.
Je bestelt snel en ze zijn er dan altijd en met een linkje, snel betalen en de volgende dag in huis en dit doe ik dus al jaren!
snelle en correcte service
Scherpere prijzen dan andere firma. Directe goede vriendelijke communicatie. Jammer dat er niet aan directe dag bezorging word gedaan, maar word wel geleverd binnen gestelde termijn (1/2 dagen) Goede kwaliteit producten. Zeer aan te bevelen webshop.
Günstiger Prfeis im Gegensatz zu Deutschland. Schnelle Lieferung.
Prima tabletten; snelle service!!
vlug en goed geleverd een aanrader
Duidelijke website en bestelproces
produkt bestellen en wordt direct verzonden en binnen no time thuis afgeleverd.
De zalf werkt perfect
Ze verkopen zeer veel merken Goede service Alles keurig in bubbeltjes folie ingepakt ter bescherming van de glazen potten . Vriendelijk personeel
Hele goede service
Geen mail gehad dat bestelling naar Phonehouse was gebracht.
Beste Agaath Stolte, Hartelijk dank voor uw reactie. Sinds juli vorig jaar doet PostNL inderdaad helaas geen briefje meer in de bus, maar kunt u uw bestelling volgen via de track and trace code, of door middels van de PostNL app. Gelukkig heeft u uw bestelling in goede orde kunnen ophalen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Werkt goed
Ik bestel al jaren bij gezondheid aan huis. Prima
Eindelijk iets gevonden wat helpt!
Mijn bestelling snel in huis en product lijkt na paar dagen al te werken
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD