Prima website en snelle levering
Bestellen einfach Gut verpackt angekommen Gerne immer wieder
Guter Websiteaufbau, auch auf Deutsch. Lieferung erfolgte trotz Länderübergreifender Lieferung schnell.
Ruim aanbod, snelle service, correct!!
Meine Bestellung wurde schnell bearbeitet und versandt Vielen Dank
vandaag besteld volgende dag al in huis.
Veel keuze, goeie prijzen en snelle levereing. What more could a girl want!
Zoals altijd perfect en snel geleverd
Veel keuze in natuurlijke producten met de nodige uitleg. Snelle levering.
Ze verkopen de kwaliteitsmerken voedingssupplementen tegen aantrekkelijke prijzen. Ze verpakken die met zorg; de kwetsbare producten worden in extra bubbeltjes plastic ingepakt. Nadat ik bestelling had afgrond, wilde ik er nog wat aan toevoegen. Ik heb ze toen gebeld en werd toen buitengewoon vriendelijk geholpen. De extra producten werden er aan toegevoegd zonder extra verzendkosten. Goede service en klantgericht. Dat is wat ik zoek.
Weiter zu empfehlen schneller Lieferung
Ich habe zum ersten Mal bei Ihnen bestellt.ich war super zufrieden.sehr schnelle Lieferung.sollte ich wieder etwas brauchewerde ich wieder auf Ihre Seite gehen.vielen Dank
Einfache Bestellung und superschnelle Lieferung
Schnelle und sichere Lieferung,keine Wartezeit und freundliche Kommunikation.
Ich bin mehr also zufrieden mit dem Service
Sehr schnelle Lieferung - gerne wieder
Perfect en snel in huis.
Via google gezocht waar ik supplement kon vinden en kwam bij 'Gezond aan huis' terecht. Besteld, betaald en levering was netjes en snel.
Goede service, vlotte levering!
ok
Goede prijs snel geleverd
Ben heel tevreden
Einfache Bestellung, Abwicklung, Zahlung und schneller Versand.
na een tip gekregen te hebben van 1 van mijn klanten waar ik wat gezonds kon scoren voor een prima prijs, ben ik meteen gaan bestellen, dit wordt mijn vaste adres!
Ik heb helemaal nog niks ontvangen. Bovendien geen info op het kaartje ‘nietthuis’ !?
Beste heer Vandoninck, Hartelijk dank voor uw review! U heeft contact met onze klantenservice met betrekking tot de bezorging van uw pakket. Het blijkt dat deze bij een afhaallocatie is gebracht, hopelijk kunt u deze daar spoedig in ontvangst nemen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD