Snelle verzending, goed verpakt in karton en niet in plastic
Guter Preis und schnelle Lieferung wie zugesagt
Sehr empfehlenswert. Ich bestelle hier regelmäßig und bin sehr zufrieden
Goed product, werkt snel Snelle levering
Mijn bestelling, waarvoor ik minder hoefde te betalen dan in de winkel, had ik de dag erna al in huis. Uitstekende service dus!
De bestelling werd correct afgehandeld en snel geleverd.
Levering in een postpunt ipv thuis en zeker niet in het dichtstbijzijnde
Beste mevrouw Lenssens, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het vervelend dat de bezorgdienst uw pakket in België niet bij uw huisadres heeft afgeleverd maar bij een afhaallocatie. Gelukkig heeft u uw bestelling in goede orde kunnen ophalen, maar wij geven dit uiteraard wel aan bij onze contactpersoon en hopen dat de bezorger de volgende keer uw huis gewoon weet te vinden ;-) Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Altijd perfecte levering en producten
Ik kan niet alles beoordelen omdat er geen personeel, kennis en vakmanschap aan te pas kwam. Verder perfect
Bin sehr zufrieden
Heel goed gewoon
Het was mijn eerste bestelling. Eerst was ik een beetje sceptisch omdat het uit Nederland komt. Maar ik ben helemaal tevreden. Prijzen goedkoper dan in Duitsland en supersnelle levering. Ik zal weer bestellen!
Günstige Preise, leider nicht alle Präparate gelistet
Ik heb van arts lotion gehad maar dat hielp weinig de shampoo en lotion van Sorion al na 1 week al een hele verandering super
Mijn klacht over geretourneerde medicijnen is prima afgehandeld. Mt dank daarvoor.
Beste Piet van Bragt, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben persoonlijk contact met u om dit op te lossen. Uiteraard hoeft u niet nogmaals verzendkosten te betalen en lossen wij dit op een passende manier voor u op. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Ursprüngliche Bewertung
Altijd gunstig en snel gehandeld, behalve de voorlaatste zending. Toen bleek per ongeluk 1 onderdeel dubbel besteld. Uw formulier daarover ingevuld en het pakket teruggestuurd volgens uw informatie. Helaas! Onlangs bracht de postbode het pakket terug omdat het niet was afgehaald door u. Het ligt nog steeds ingepakt hier, maar ik wil niet weer opnieuw verzendkosten betalen.
Wordt goed op de hoogte gehouden. We hebben twee pakketten besteld . Helaas 1 nog steeds niet binnen.aar dit ligt aan post .nl wordt elke keer een nieydatum gepland voor levering Zijn nu vijf dagen verder maar nog steeds geen tweede pakket.
Beste Jacco Van Brussel, Hartelijk dank voor uw review. Fijn te horen dat u zo tevreden over ons bent! Onze klantenservice heeft PostNL een onderzoek laten starten naar uw pakket dat nog niet is aangekomen, maar ondertussen ook vast een nieuwe aan u verstuurd. Hopelijk komt deze gewoon snel aan, zoals u gewend bent. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Alles hat wunderbar und reibungslos geklappt. Der Versand nach Deutschland ging schnell. Ich bestelle sicher wieder.
bij iedere bestelling snelle en correcte levering
Jeder Bestellvorgang ist problemlos durchzuführen. Die Lieferung erfolgt schnell.
We hebben nog geen internetbankieren. Maar we konden het toch met de overschrijf papieren doen. Zeer blij Bedankt
De bezorger belde netjes aan en leverde het persoonlijk af.
Al jaren zorgvuldig en snelle levering. Vriendelijk personeel.
Ik koop hier al jaren.
De bezorging is altijd keurig op tijd. Wel veranderen soms bestanddelen en namen van producten, zonder dat dit op de website vermeld wordt. Ik ben zeer gevoelig voor allergieën en dat is in mijn geval niet handig. Toen ik hierover contact opnam werd ik wel kundig te woord gestaan.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD