Snelle service, goed verpakt en altijd op voorraad.
Ik wordt er altijd goed geholpen. Hebben veel producten. Alleen de prijs kan wel eens verschillen met een andere winkel
Uitstekende service met snelle levering. Correcte info.
Ich war zunächst etwas skeptisch. Aber der Versand und Service haben super gut geklappt. Ich habe auch das Gefühl, dass das Mittel was ich bestellt habe, bereits gut wirkt.
xxxxxxxxx
Die Bestellung kam sehr schnell in Deutschland an. Alles war sicher verpackt und die Versandkosten waren nicht sehr hoch.
envoie tres rapide aucun soucis
Behulpzaam en snel
Gezondheid aan huis is een betrouwbare webwinkel met een snelle levering en veel keus.
Zie boven
Die Kaufabwicklung und Lieferung geht sehr schnell.
goede ervaring
Alles goed aangekomen !
Het wordt altijd snel bezorgd en hebben een erg ruim assortiment.
Anfrage per E-Mail wurde umgehend lösungsrelevant kundenorientiert beantwortet! Bestellung jederzeit wieder!
Sorion is de enige crème die mijn ekseem/psoriasis geneest!
Helaas nog niks ontvangen
Beste mevrouw Olijve, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben al even contact gehad per email, omdat dit gelukkig op een misverstand berust. Wij hebben uw bestelling op de dag van plaatsing aan u verzonden, deze was echter afgeleverd bij uw buren :) Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Meer keuze dan andere sites en snel geleverd
Besser geht es wirklich nicht. Hatte um Beipackzettel auf Deutsch gebeten und prompt per Mail eine Anleitung erhalten. Sehr freundlich und schnell! Werde ich definitiv weiterempfehlen!
Schnelle Lieferung! Gute Ware! Top Verkäufer!
Ik heb gekregen wat ik besteld heb en op tijd ontvangen.
Bestelling zijn vlot in huis
snelle bediening,goede producten,vriendelijke mensen
Ik wilde naast mijn bestelling ook iets bestellen wat niet in de webshop stond, zij hebben toen speciaal dit voor mij besteld en het werd nog snel geleverd ook!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD