snelle bediening,goede producten,vriendelijke mensen
Ik wilde naast mijn bestelling ook iets bestellen wat niet in de webshop stond, zij hebben toen speciaal dit voor mij besteld en het werd nog snel geleverd ook!
Einfache Bestellungsmöglichkeit und schnelle Lieferung.
Correct afgehandeld.
De kwaliteit van de bestelde producten was ons reeds bekend. Tel hierbij de kwaliteit van de communicatie EN van de logistieke service: dit maakt van "Gezondheidaanhuis.nl" een zeer betrouwbare en klantgerichte firma, met wie het prettig samenwerken is. Wij hebben nu reeds 6X een bestelling geplaatst, en waren/zijn elke keer op dezelfde wijze tevreden over producten als over service. Die leidt tot een mogelijk lange termijn van samenwerking !
Elke keer als ik bestel valt het me op hoe eenvoudig dat gaat en het zeer brede assortiment waar ik uit kan kiezen. Helemaal goed!
Goede producten!
Nvt
Voor het eerst bij Gezondheid aan huis iets besteld na telefonisch contract. Prima geholpen, product werd snel bezorgd en was zo netjes en goed verpakt dat het glazen flesje de worp van de bezorger zonder problemen heeft overleefd. Ga zeker bij dit bedrijf nogmaals bestellen wanneer ik iets nodig heb!
Was ok
Fijn bedrijf waar ik geregeld bestel
Verbasscum D6 und Clematis D6 auch nicht, Schade.
Sehr geehrter Herr Wagner, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung! Sie geben an, dass Sie Produkte in unserem Sortiment vermissen. Wenn Sie ein Produkt vermissen, können Sie sich jederzeit an unseren Kundenservice wenden. Sie können dann sehen, ob wir vielleicht doch so etwas haben, oder ob wir dieses Produkt in unser Sortiment aufnehmen können. Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
De spullen waren snel geleverd. Bestellen gaat makkelijk. Duidelijke communicatie mbt de levering.
Ik ben aangenaam verrast door de uiterst vriendelijke medewerkster aan de telefoon, die me met veel geduld uitlegde wat ik wilde weten. Het bestellen ging daarna vlot, net zoals de levering.
Fijne website, ruim assortiment en snel bezorgd
Schnelle Lieferung
Goede service en altijd snel geleverd.
Habe schon öfters bestellt und bisher hat alles einwandfrei geklappt
Zuverlässig und sehr schnelle Lieferung kann ich nur weiterempfehlen.
bin sehr zufrieden, bekomme alles was ich brauche
Keurig verzorgd en helemaal TOPPIE
Mijn bestelling was binnen een dag in huis ! Solide verpakt, kortom: top !!
sehr nett. machten sich sogar die mühe, in deutsch zu schreiben, weil ich kein NL kann.
Fantastische zalf !! Ik raad het bij iedereen aan !
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD