Goede telefonische ondersteuning .
ich bin mehr als zufrieden
Goede servic op tyd binnen
Al vele jaren bestel ik mijn artikelen bij Gezondheidaanhuis en al die jaren nooit klachten gehad. Artikelen zijn bijna altijd voorradig en indien niet krijg je daar altijd een Email over. Ga zo door. Ik ben een tevreden klant!
Perfect, een voorbeeld van service en kwaliteit!
Kom steeds terug bij deze webwinkel. Gewoon fijne ervaring.
Zeer tevreden over de levering na 1 dag. Zoals altijd goed en netjes verpakt.
Had snel gevonden wat ik zocht. Snelle levering.
Professioneel en adequaat
heel goed.
Gezondheidaanhuis.nl ist sehr zuverlässig und immer schnelle Lieferung.Vielen herzlichen Dank!
schnelle Lieferung ohne Probleme Danke
Wederom bestelling goed verpakt, snel en correct geleverd.
Makkelijk besteld, snel en correct aangeleverd. Top!
Vanwege onze vakantie heb ik gebeld wanneer er geleverd werd…….een zeer vriendelijke dame heeft het met plezier uitgezocht voor me en vond dit geen bezwaar!!
Vanavond besteld, morgen in huis ! Prima service
Top Service
Wir haben jetzt bereits das 2.mal dort bestellt und es wird nicht das letzte mal gewesen sein. Toller Service und unkomplizierter bestellvorgang. Bleibt so wie ihr seid
Altijd snel! Leveren goede producten.
en goed product dat ik enkel bij jullie kan vinden
De juiste bestelling ontvangen, de volgende dag ontvangen,was niet thuis.Notitie gemaakt bij geen gehoor, niet bij de buren af te geven.Opgehaald bij de depot van post.nl.
De produkten worden snel en goed verpakt geleverd. Goede communicatie bij bestelling! Groot assortiment!
Meine Erfahrung mit Ihnen ist sehr gut! Werde wieder bei Ihnen bestellen!
De site geeft op een duidelijke manier de producten weer en geeft een goede omschrijving van de producten zodat u een overwogen keuze kunt maken.
Zustellung innerhalb einer Woche
4 Lorentzstraat A