Bestelling was snel binnen keurig verpakt en goed op de hoogte gehouden qua levering Tevreden klant!
Goede ervaringen met U firma!!!!
Wie immer wurde sehr schnell geliefert
Gezondheid aan huis levert haar producten snel en zijn van goede kwaliteit
Ich bestelle schon seit einiger Zeit regelmäßig und bin sehr zufrieden.
Bestellt, versandt und schnell bei mir als Kunden. Perfekter Service. Bestens zu empfehlen!
Geen irritaties bij levering
Goede producten
whatever has been ordered before, you just look it up and with just 2 clicks it is right in the basket.
wie immer zufrieden. Toller Service
Na het gebruik van de zalf gedurende 2 weken merk ik geen verbetering van mijn psoriasis. Misschien dat het op termijn nog wat verbetering geeft maar dat moeten we dan maar afwachten.
Ruim assortiment en snel geleverd.
Der Versand erfolgte schnell und die Ware kam (obwohl aus NL kommend) schnell bei uns an. Obwohl bei der Startseite PayPal als Bezahlmöglichkeit angegeben ist, tauchte es beim Bezahlvorgang nicht auf. Das fand ich recht ärgerlich und setzte einen gehörigen Vertrauensvorschuss von mir voraus, der zum Glück belohnt wurde. Für die Zukunft wünsche ich mir dringend PayPal als Bezahlmöglichkeit!
Bestel al jaren tot tevredenheid.
Bestelproces is simpel en goed te volgen. De communicatie over het verloop ook. Echter had wat moeite om het afhaaladres te vinden. Daar aangekomen heeft het ff geduurd voordat men de deur opende. Heb meermalen verschillende telefoonnummers gebeld voordat men opendeed. Eenmaal binnen geen probleem.
Schnell, preiswert
Sehr gute Ware und sehr schnell angekommen top.
Heel tevreden van elke bestelling die ik al deed bij gezondheid aan huis. Snelle levering, ruim aanbod aan producten en deze zijn dan ook nog eens van super kwaliteit. Fan van!
Tot nu toe ben ik zeer tevreden met alle bestellingen.
Wacht na een paar weken nog steeds op de bestelling
Beste heer van der Struik, Zoals ook per email aan u laten weten is uw pakket op de dag van uw bestelling aan u verzonden. Helaas is het de bezorgdienst niet gelukt uw bestelling bij u af te leveren en is deze daarom naar een afhaallocatie gebracht. Het adres van de afhaallocatie heb ik u per email toegestuurd. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
De bestelling en betaling verliep heel vlot Ik kreeg tijdig een verzendingsupdate Het pakketje stond aan mijn deur nog voor ik het wist. Zeer moeiteloze ervaring
Altijd correcte levering!
Product was scherp geprijsd, werd snel geleverd en duidelijke after sales communicatie betreffende verzending en factuur.
Idem
Zeer vlot, duidelijk en toegankelijk en zeer vriendelijk en efficiënt aan de telefoon. Een aanrader!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD