betrek al vele jaren tot volle tevredenheid artikelen van dit bedrijf
Vielen Dank für Ihren ausgezeichneten Service!
Vielen Dank für Ihren ausgezeichneten Service!
Al meerdere malen besteld en altijd duidelijk antwoord bij vragen.
Al meerdere malen besteld en altijd duidelijk antwoord bij vragen.
I am satisfied with the service and delivery of the products
I am satisfied with the service and delivery of the products
Wie gewohnt schnelle Lieferung, TOP Produkte und wie immer toller Kundenservice.
Geweldige ervaring
Besteld en daarna snel afgeleverd in de brievenbus
Zeer tevreden over de snelle service. Bestelproces verloopt eenvoudig en snel en de artikelen worden goed verpakt en - voor ons belangrijk - niet in belachelijk grote dozen verpakt, maar precies wat nodig is voor het artikel. I
Besteld en binnen een paar dagen in de brievenbus en redelijk geprijst inclusief de aflevering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD