Goede service, snelle levering.
Inmiddels al een paar bestellingen geplaatst met zeer goede ervaringen. Goede producten en een zeer snelle levering.
Snel en perfect !
Snelle levering van het product.
Alles OK.
Wie immer bin ich sehr zufrieden. Super schnelle Lieferung, alles bestens. Bis zu meinem nächsten Einkauf.
If all services would function like Gezondheit, the world would be a better place - efficient, super fast and the personnel is extremely polite and helpful. Chapeau, Chapeau!!!!!
Heb hier al vaker producten gekocht. Ook nu weer prima levering. De site vind ik erg overzichtelijk, het aanbod is groot en de prijzen erg oke.
Super, alles Bestens
Zie vorige regel
Ik woon in Engeland en was 1 week in Nederland. Ik had een chat met Marianne op de chatline en vroeg haar of het mogelijk was om mijn bestelling naar mijn hotel te versturen. Totaal geen probleem. Ik heb mijn bestelling geplaatst en de volgende dag werd het bij de receptie van het hotel afgeleverd. Geweldige service!
Gewünschte Ware schnelle Lieferung
En snel geleverd
Mijn bestelling werd na betaling, geheel naar verwachting, goed verpakt de volgende dag bezorgd. Zoals altijd ben ik weer zeer tevreden over Gezondheidaanhuis.nl.
Aangenaam gesprek tijdens telefonische informatie
Leveren snel en hebben een ruim assortiment.
snelle levering goed product!
Ben zeer tevreden
Würde immer wieder hier bestellen.
Bestellt, drei Tage später Ware erhalten, gerne wieder. Danke
Snelle levering via t afhaalpunt
makkelijk, snel
4 Lorentzstraat A