De ene dag besteld is vaak de andere dag in huis. Goed verpakt afgeleverd.
Betrouwbare webshop met zo nodig een goed advies.
Übersichtliche Homepage, breite Angebotspalette, unkomplizierte Bestellung, rasche und zuverlässige Lieferung
Ik ben al jaren klant bij Gezondheid aan huis en heel tevreden en altijd goed geholpen.
For the few times that I placed orders at Gezondheidaanhuis website, I am generally satisfied. They are reliable and fast in delivery.
Meiner Erfahrung nach eine sehr gute online Apotheke, habe bislang zweimal hier bestellt.
Délai rapide, emballage parfait, Merci beaucoup
Veel keus en snel geleverd
Es ist nichts zu beanstanden !!!
Gewoon op tijd als het er niet is wordt het aangegeven gewoon goed
's avonds mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al bezorgd.
Het pakje was in goede staat gebleven tijdens de verzending
GOEDE ADVIEZEN
Voor vrijwel alle producten die ik nodig heb kan ik hier terecht; koop hier al jaren, nooit problemen.
Snelle levering en alles correct
Tevreden ,correct , grote keuze
Reibungsloser Ablauf, schnelle Lieferung alles bestens
I write in English because I think the text can be read by more people more easily than German. I ordered from Germany. The item(s) I ordered can't be bought in Germany. I discovered it/them at the beginning of this year at a grocer's in the Netherlands. Now I'm happy I can order it at "Gezondheidaanhuis.nl". Easy payment, immediate delivery (it took only two days to my address.) Thank you
Als meerjaren klant zeer tevreden Over dit bedrijf.
Super snelle levering
Bin sehr zufrieden! Unser Hund humpelte stark. Seitdem er dieses Öl bekommt, geht es ihm besser!
Afhankelijk van hoe laat je besteld is een bestelling er doorgaans in alle redelijkheid een dag later. Ook netjes verpakt. Ook let men er (lijkt het) wel op dat de doos niet nutteloos groot is tov de inhoud van de bestelling.
Heb al diverse keren iets besteld en dat is altijd snel en correct bezorgd
Hätte nicht besser laufen können!
Selle levering goede service goed kwaliteit prijs verhouding
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD