Selle levering goede service goed kwaliteit prijs verhouding
is prima
Uitgebreid assortiment, snelle levering. Al jaren klant.
Alles bestens; perfekter Service
Schnelle Lieferung und schneller Kontakt. Alles Bestens, danke.
Bestellung, Bezahlung und Versand haben super geklappt
Alles is soepel verlopen, het verzenden en de producten zijn allebei uitstekend!
wachttijd , heel minoem, vandaag bested , morgen thuis
en de medewerkers zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam
Mijn pakje mag in het vervolg in de brievenbus gelegd worden.
Artikel was bijna nergens te krijgen maar wel bij gezindheid aan huis.
Eenvoudig te bestellenen snel geleverd
Kon makkelijk bestellen. Het werd ook erg snel geleverd. En voor mij was het handig dat ik met een bankoverschrijving kon betalen
Heel tevreden met dit bedrijf. Heb hier al vaker dan 20 keer besteld. Producten worden keurig verpakt en zijn meestal de volgende dag al in huis.
Ik heb jammer genoeg mijn bestelling nog niet ontvangen. Blijkt dat het pakket in de buurt in een winkel ligt. Ik kreeg hier echter nooit bericht van.
Beste mevrouw Wauters, Hartelijk dank voor uw review. Ik zie dat u uw pakket heeft afgehaald bij het afhaalpunt fijn! Hopelijk is verder alles naar wens. Het klopt inderdaad dat PostNL helaas geen briefjes meer door de brievenbus doet, u kunt de status van uw pakket volgen via de track and trace code die u kunt vinden in onze verzendemail. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Sehr gutes Sortiment und Qualität.
Bonjour Je ne suis pas du tout satisfait suite à ma commande 993002 car je n'ai strictement aucune information de votre part sur l'endroit où se trouve mon colis que je devrais déjà avoir et sur la date à laquelle je devrais le recevoir. CE N'EST PAS SERIEUX ET NE MERITE PAS UNE BONNE PUBLICITE DE VOTRE ORGANISME. Merci de faire rapidement en sorte que mon colis me parvienne le plus tôit possible JE COMPTE SUR VOUS Cordialement
Bonjour, Merci beaucoup pour votre message. Notre service client vous a contacté au sujet de l'état de votre commande. Cordialement, Team Gezondheid aan huis
Erg blij met deze service! Bestellen en vaak de volgende dag al in huis!!
Producten worden goed en snel opgestuurd!
producten van kwaliteit, fatsoenlijke prijs, snelle levering, netjes en discreet verpakt.
jaren geleden werd een ernstige vorm van artrose in mijn onderrug geconstateerd. ik die dagelijkse oefeningen en gebruik groenlipmossel. ik heb nu geen pijn!
Ze hebben een groot assortiment, een duidelijk website en een snelle levering.
wie immer ,gut
Ich habe schon oft bei Kaffeekapslen bestellt und bin sehr zufrieden, eine riesige Produktauswahl zu einem guten Preis bei einer wirklich guten Qualität. Hier kann man Sorten ausprobieren, die es woanders gar nicht gibt. Werde weiter regelmäSsig hier bestellen.
zeer goede dienst en levering
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD