Je krijgt snel wat je bestelt
Op tijd gekregen en goed geinformeerd over de mogelijkheden
In de gevallen waar ik contact moest opnemen vor nadere informatie werd correct en snel geantwoord. Levering was soms verbazend snel, soms binnen 24 uur maar nooit later dan twee werkdagen.
Ich habe schon öfter bei ihnen bestellt, es ist einfach alles super. Danke
De meeste artikelen die ik nodig heb, zijn in voorraad en worden vlot en zorgvuldig ingepakt geleverd!
Dit was mijn eerste bestelling. Ik verwachtte dat de bestelling geleverd zou worden met bijvoeging van een factuur. Omdat ik geen vooruitgang zag in de status van de levering ben ik nog eens nader gaan bekijken en zag ik dat de overschrijving eerst diende te gebeuren. Buiten dit kleine "beginners" foutje ben ik tevreden over de levering.
Immer schnelle Lieferung und gute Preise, jeder Zeit wieder.
En vlugge verwerking
Ruim assortiment en de bestelling was snel geleverd.
De eerste levering kwam niet aan omdat ik zelf een fout in het adres over het hoofd gezien had. Dit werd na een mailcontact zeer snel gecorrigeerd en rechtgezet.
Einfache Bestellung, günstiger Preis, schnelle Lieferung
ik heb een voedingssupplement besteld bij Gezondheidaanhuis en de tweede daaropvolgende dag werd dit overhandigd aan de voordeur door een vriendelijke besteller.
Bis auf zu lange Lieferzeit perfekt
Sehr geehrte Frau, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns zu hören, dass Sie mit unseren Produkten und Dienstleistungen zufrieden sind. Auch bei der Lieferzeit sind wir auf unseren Lieferservice angewiesen, in der Regel erhalten Sie Ihre Bestellung jedoch innerhalb von 1 bis 2 Werktagen. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Alles verloopt vlekkeloos
Altijd optijd, altijd netjes, altijd correct. Kortom altijd goed.
Ik ben zeer tevreden over de tot nog toe geleverde producten en service van Gezondheid aan huis. Het enige nadeel is dat het produkt Anthozym nogal prijzig is.
Alles netjes op tijd ontvangen
Prima service, met goede kwaliteit medicijnen, snel, correct en netjes verpakt geleverd.
leider habe ich bis heute meine bestellung nicht erhalten. ich war heute in konstanz leider kein paket?
mijn ervaringen zijn erg goed.
Ik bestel al jaren bij Gezondheid aan Huis en elke keer heb ik de bestelling de volgende dag in huis. Super!
Snel en correct, helemaal top.
Alles is prima goed geregeld. Wel jammer dat Post.nl tijd tekort heeft om pakketten thuis te bezorgen. Ondanks dat ik voor thuis bezorgen had aangegeven, moest ik naar een ophaal punt voor mijn pakketje.
Alles staat altijd keurig klaar en heel attent bij vragen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD