Toen we nog in Nederland woonden, zijn we gewend geraakt aan bepaalde producten. Die zijn helaas niet allemaal in Duitsland verkrijgbaar. We zijn dan ook blij met de mogelijkheid onze vertrouwde producten online bij Gezondheidaanhuis.nl te kunnen bestellen.
Mijn eerste indruk is positief geen opmerkingen.
Ze hebben wat je wil hebben, en wordt ontzettend snel geleverd, keurig verpakt!!
Prima shop. Gewoon lekker bestellen
ik ben compleet tevreden met mijn bestellingen van deze bedrijf
een product om 16.30 uur besteld en volgende dag al ontvangen zeer snel en goeie service
Alles perfekt
Sehr guter Service
Schnell, zuverlässig und sehr gut verpackt
Product is niet gemakkelijk verkrijgbaar in België hier wel dus.
Goede service snelle levering
Ik bestel vaker producten bij Gezondheidaanhuis. Nu was een product niet meer leverbaar en heb ik goed advies ontvangen over mogelijke alternatieven. Top!
Leichtes Auswählen online; Unkomplizierter Bestellvorgang; Schnelle Lieferung! Immer wieder gerne ;)))
Prima, zoals het hoort
Ich bin sehr froh und meiner Gesundheit tut es richtig gut, den tollen Service von Gezondheitanhuis zu haben. Vielen Dank!
Zowel de bestelling als de levering verliepen zeer vlot.
Goede service zeer tevreden over Gezondheidaanhuis
Keuze uit groot assortiment, snel geleverd en tegen redelijke prijs. Hartelijk aanbevolen.
ik heb hier eigenlijk niet veel aan toe te voegen wordt netjes op tijd geleverd goed ingepakt
Ich bin sehr zufrieden mit dem Bestellvorgang, der schnellen Lieferung und finde es gut, dass der Beipackzettel in auch Deutsch einsehbar war.
Alles Super
Mijn ervaring is dat ik een betrouwbare bestelling kan doe. Mijn ervaring is dat het altijd snel geleverd wordt. Ook de prijs is in verhouding met andere winkels goedkoop.
Die Bestellung verlief problemlos und die Lieferung erfolgte sehr schnell.
Betrouwbare web drogist geven goed advies en snelle levering
bij vragen is het bedrijf telefonisch goed te bereiken
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD