Habe schon ein paarmal bestellt, hat alles gut geklappt, von der Bezahlung bis zur Lieferung. Die Preise könnten etwas niedriger sein.
Schon das zweite mal hier bestellt, schnelle Lieferung und auch bestens verpackt. Die bestellte Menge war zwar diesmal nicht komplett vorrätig, habe aber prompt das Angebot bekommen, dass die vorhandene Menge vorab geliefert wird und der Rest dann nach Lieferung durch den Hersteller - und alles ohne Aufpreis. Das mag zwar so bei den großen Internetriesen Standard sein, bei anderen Lieferanten habe ich das aber auch schon ganz anders erlebt. Ach ja, die ganze Kommunikation war in einwandfreiem Deutsch, auch das habe ich selbst bei manch deutschem Händler schon deutlich schlechter erlebt, wer also auf gute deutschsprachige Beratung angewiesen ist sollte hier meiner Erfahrung nach keine Probleme bekommen :)
Kan nu niet beoordelen want elke dag krijg ik van post blijft track en trace te lezen dat er nog niet bezorgd kan worden wegens achterstand, tja Gezondheid aan huis kan niets verweten worden,die hebben op tijd weggestuurd, er is inmiddels meer dan een week voorbij, bij ontvangst schrijf ik nieuwe beoordeling.
Danke
Schnelle Abwicklung der Bestellung und sehr nachhaltig und trotzdem sicher verpackt. Toll und vielen Dank
Er is een ruim assortiment van mooie, kwalitatief goede supplementen. En de levering was erg snel.
steeds keurig op tijd geleverd
Alles netje sop tijd ontvangen.
Die bestellte Ware wird immer superschnell geliefert.
ik was iets vergeten bij de bestelling, heb klanten service gebeld en mijn bestelling werd even stilgelegd. ze hebben het product toegevoegd. Ik heb online betaald en de bestelling was er de volgende dag. Wat een service eb zeer klant vriendelijk. (daar kunnen andere bedrijven nog veel van leren).
Bijna altijd is alles op voorraad zodat er snel bezorgd word
Ik heb al vaker hier besteld, voornamelijk Sirion voor mijn Psoriasis, en elke keer is mijn bestelling goed en lot geleverd. Ik kan deze site aanraden.
Zeer goede service
Altijd weer wordt de bestelling snel bezorgd
Die Bestellung ist einfach und die Lieferung schnell.
Sehr schneller Service
Gewenste aanbod aanwezig. Wel tijdig bestellen, want het duurt toch enkele dagen voor de verzending gebeurt en de producten dan nog aankomen.
Ik bestel mijn supplementen hier het liefst! Devolgende dag meestalbezorgd en ze weten hoe ik mijn betaling het liefst doe met een betaallinkje.
Van een product was er te weinig voorraad, werd duidelijk gevraagd wat wens was, of nalevering ( zonder extra kosten) of annuleren. Nalevering binnen 2 dagen alsnog in huis !
Am anfang hat gehapert, war etwas stocken wie die bezahlung abgewickelt wird, jetz ist es gut, ich bin sehr zufrieden
Ware wie beschrieben, schnelle Lieferung und alles gut verpackt! Danke schön.
De bestelling was goed op tijd en goed verpakt
Ich bin sehr zufrieden mit dem Produkt und dem Preis. Hoffe ed hilft mir und schnelle Lieferung. Vielen lieben Dank.
Gerne wieder.
4 Lorentzstraat A