Alles wat ik bestel wordt zorgvuldig ingepakt en vlot bezorgd.
De producten zijn super maar de pakjesdiensten kun je niet oprekenen. Soms gooien ze de vitaminen in de struiken of geven het af op een andere plaats dan gevraagd
Beste mevrouw Van Walleghem, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over ons en onze producten. Wel vervelend dat de bezorgservice soms te wensen overlaat. Wij nemen uw opmerkingen mee in ons overleg met de bezorgservice. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Als ik iets bestel bij Gezondheidaanhuis weet ik dat de bestelling snel wordt afgehandeld. Tevens is de keuze erg groot.
mijn bestelling is correct afgehandeld, en de geleverde bestelling is prima in orde
Overzichtelijke site, zeer concurrerende prijs. Ben zeer tevreden.
Ronduit positief!
Snelle en verzorgde levering. Spijtig dat er niet in een postpunt kan geleverd worden.
Het product wat ik heb besteld doet dat waarvoor het was bedoeld.
Goede levering
veel producten, goed geprijsd en snel geleverd
Es war eine gute schnelle Lieferung
s' avonds besteld de volgende dag al in huis.
Ik kan deze thuiswinkel enkel maar aanbevelen. Levering was op tijd en correct.
Bestelling snel in huis en goede prijs
Correct en snel geleverd!
everything was good. Timely delivery, easy working site
Goede site en doen wat ze zeggen.
Alles perfekt gelaufen, sehr schnelle Lieferung, andere Anbieter können nur Beispiel nehmen. Die ist nur zum empfehlen !!!
Producten worden zeer snel geleverd. Makkelijk af te halen. Vriendelijk personeel.
Keuze uit een groot assortiment, snel geleverd en de prijs valt mee. Kortom een aanrader
Zo veel ervaring heb ik nog niet, maar tot nu toe Prima!!!!
Ruime keuze, zelf bestel ik hier druppels op olie basis voor o.a. mijn luchtwegen. Prijs t.o.v. anderen goed, snelle levering.
tijdige en correcte levering
Het uiterst brede aanbod aan planten- en actieve stoffen maakt dat ik steeds de juiste combinatie vind van wat ik zoek aan een eerlijke prijs.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD