Vriendelijk, goeie service, altijd bereid om probleempjes op te lossen.
Prima webshop
Snel en soepel
Elke bestelling opnieuw alles tip top in orde!
Mooi assortiment aan producten.
Ik ben al enkele jaren klant, en ben steeds tevreden over de service, de goede kwaliteit en de snelle leveringen hier naar noord Duitsland
Betrouwbare site, super snel alles geleverd.
Product 100 %
Snelle en goede levering
Gebruik t nog maar 1 weekje en Ik kan al zeggen dat dit product werkt echt! Mijn verkoudheid symptomen zijn aanzienlijk afgenomen binnen 3 dagen. De bestelling was in ieder geval erg snel geleverd.
Fast delivery Good products and wide assortment but some things are a bit more expensive than in other places
Ik had het product snel in huis en ook de prijzen zijn goed betaalbaar!
Snel en betrouwbaar
goed en snel!
Ruime keus in assortiment, goede prijsstelling en snelle levering.
fijn product snel in huis!
Tevreden met de bestelling, bezorging en producten.
mijn bestellingen zijn altijd rapen in orde.
Schneller und unkomplizierter Service
aan te bevelen website
Geachte dames/heren, Het spul werkt wel maar als ik het dekseltje van het potje open om er een pil uit te halen wordt mij de adem benomen door de vreselijk chemische lucht. De pillen nemen dan automatisch deze smerige lucht in zich op wat volgens mij, en ik weet het wel zeker schadelijk is voor de gezondheid, dus hiervan akte.
Steeds vriendelyke bediening aan de telefoon
Makkelijke bereikbaar voor vragen. Met denkt mee over het beste/meest geschikte product. Snelle levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD