Bestellingen worden netjes en keurig en snel verwerkt en bezorgd.
ok
Snel en vakkundig geholpen.
prima produkt maar achteraf schrok ik van t prijsverschil met bv drogist online. Het zelfde potje en merk ipv jullie 19,00 daar 13,00. Dat snap ik niet als het allebei online is... dus voortaan check ik even beter want t scheelde een hoop geld Sorry maar dit is wat het is
prijsgunstige artikelen
Goeie website en vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Dank u well!!
Bestel een aantal zaken regelmatig en soms voor mij wat nieuwe producten en dat is dan ook op voorraad.
Deze keer ging de bezorging niet zo goed van het bestelde product, maar hier kon Gezondheidaanhuis niets aan doen het pakket werd volgens post nl op 23 juni 2022 worden bezorgd. Maar om 15.30 uur stond op de e-mail U kunt het pakket ophalen op het service punt van post nl. Ik heb nog gebeld naar op 23 juni naar Gezondheidaanhuis en de mevrouw aan de telefoon sprak er schande van over wat er was gebeurd. Zij ging een klacht indienen bij post nl. Dinsdag 28 juni heb ik het pakket opgehaald, de medewerker vertelde dat er veel klachten waren over de bezorging van 23 juni. De bezorger is op 23 juni gewoon opgehouden met de bezorging.
Heb online besteld en was de volgende dag in huis.
Ich kaufe seit einiger Zeit bei Gezondheid aan huis und ich freue mich, dass die Lieferungen jetzt wirklich schnell bei uns eintreffen. Die Produkte haben eine gute Qualität zu einem fairen Preis
Prompte Lieferung
einfaches Bestellsystem, Bezahlung mit Kreditkarte klappte einwandfrei
Ik heb erge goede ervaringen.
De levering is keurig verpakt aangekomen.
Al een aantal keren een bestelling gedaan bij Gezondheid aan huis. Stipte en snelle levering!
Alles volgens de wat volgens de site voorspeld werd Zo fijn!
Die Bestellung wurde schnell bearbeitet und gut verpackt schnell geliefert. Ich bin zufrieden!
Alle producten worden super snel geleverd
Handig voor als je snel niet hele gangbare producten nodig hebt
De producten zijn zoals altijd heel snel geleverd, perfecte service
Aangezien ik het product nog niet heb ingenomen kan ik me onmogelijk over de kwaliteit uitspreken. Over alle overige punten oordeel ik positief.
Mijn bestelde artikelen worden altijd binnen 2 dagen bezorgd in degelijke verpakking. Niets te klagen dus!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD