In einem netten Telefonat konnten Einzelheiten zur Bestellung super schnell & freundlich gelöst werden!
Fijn dat ik met een betrouwbare webshop te maken heb
Very Satisfied with the service.
Top class customer service and quick delivery.
Jaren klant eerst bij Gezondheid aan huis later bij de winkel van Karens
Zie boven
Was in orde !!
Schnelle und zuverlässige Bearbeitung der Bestellung
goede website, groot assortiment, netjes en vlot bezorgd.
Al jaren lang haal ik mijn producten tot volle tevredenheid bij deze firma.
Gebruiken al een poosje collageen tot volle tevredenheid.
Waren kam schnell und wie beschrieben Sehr gerne wieder
Wat en wanneer ik iets bestel, het wordt binnen de kortste keren geleverd.
De bestelde artikelen werden de volgende dag netjes thuisbezorgd.
eerlijke prijs en correcte discrete levering
zoals gewend
snelle levering en de bestelling was goed verpakt
Top altijd keurig netjes op tijd het juiste product bezorgd gekregen. 11
Ruim gamma van kwaliteitsproducten ( Mannavital, Marc Rohrer)en ze zijn bovendien relatief goedkoper. De goederen werden snel geleverd. Hopelijk blijft het zo!
Die Lieferung kam sofort nach der Bezahlung.
Bij opzoeking naar bepaalde producten kom je steeds de juiste informatie En je kan er snel door beslissen en bestellen.
Ik koop al jaren wat ik nodig heb op deze site en dit aan scherpe prijzen. Meestal wordt dit de volgende dag geleverd (BE). Twijfel niet, zou ik zeggen!
Al jaren koop ik op deze site wat ik nodig heb aan scherpe prijzen en meestal een dag later zijn ze al thuis (BE). Ze hebben quasi alle topmerken en formaten en zijn steeds beschikbaar voor uitleg. Altijd prima houdbaarheidsdatum ook. Twijfel niet zou ik zeggen.
Lieferung in 2-3 Tage immer schnell und zuverlässig. Danke!
Mijn bestellingen worden altijd snel en accuraat geleverd!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD