Bestellungen werden immer promt geliefert!
Wat fijn dat de druppels die ik nodig had er de volgende dag al waren!
Producten die ik nodig heb zijn makkelijk te vinden en zeer snel geleverd, discreet. Super fijn.
Gute Preise, schnelle Bestellabwicklung, faire Preise Vielen Dank
Schnelle Lieferung, sehr guter Service, gute Produkte. Bin rundum zufrieden.
Ik koop alleen via gezondheidaanhuis Heel goeie producten met beste quality! Dank u wel voor uitstekend service
Alles gut.
Ursprüngliche Bewertung
Alles gut.
Correct, duidelijk en snel leveringstermijn!
goede website, producten zijn makkelijk te vinden. vlotte levering keurig afgehandeld
Ik gebruik de Serion zalf voor de Psoriasis,helpt erg goed ,huis blijft lekker vettig
Snelle en correcte levering!
Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst maar zeker niet de laatste keer. Zeer tevreden van mijn bestelling.
Perfekt, sehr gute Erfahrungen
Zeer goede services en betrouwbaarheid
Al een hele tijd ervaring met deze schop. Tot op hiertoe geen problemen gehad en altijd snel geleverd. Aanrader!
Hallo. Es wäre schön wenn schon die Zahlung über Paypal (wie auf der Website angezeigt wird) dann auch zum Abschluss auch angeboten werden würde. PayPal ist nicht möglich. Ansonsten alles in Ordnung!
We can count on them with regard to their products and the delivery.
Alles immer top
Ik kan altijd langskomen voor supplementen en zijn bijna altijd op voorraad. Personeel is ook heel vriendelijk. Ik ben blij dat gezondheid aan huis bij mij in de buurt zit.
Bestelde al verschillende artikelen , was tevreden . De laatste werd niet op adres afgegeven alhoewel ik thuis was. Moet ze nu gaan ophalen in ophaalcentrum .
Alles keurig en snel geleverd. Goedkoper dan Kruidvat.
Besteld, betaald, binnen twee a drie dagen binnen!
Helaas, ik verdraag de vitamine complex niet. Jammer, ik heb 60 tabletten gekregen Waarom geen 30 tabletten in een potje. ?
Beste H Klompmaker, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u de vitamine niet kunt verdragen. Neemt u gerust contact op met 1 van onze drogisten om te bespreken wat voor u een betere optie zou kunnen zijn. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Super schnelle Lieferung, gute Verpackung!
Ontzettend tevreden met mijn producten! Ik had gevraagd om een snelle levering ivm een vertrek naar het buitenland. De volgende dag had ik alles in huis, ontzettend fijn!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD