Fijne online winkel. Er is altijd een snelle levering en het wordt goed verpakt.
De bestelling ging eenvoudig. Mijn vorige bestelling stond er nog. Omdat mijn bestelling een herhaling was van de vorige was dit handig. De levering was de volgende dag. Het pakketje was goed verpakt. Dus voor mij perfect.
Fijn om te ervaren dat men gespecialiseerd is en het juiste advies kan geven
Het product SORION is uniek. Grote rode vlekken drie weken geleden. En na drie weken zijn ze verdwenen als sneeuw voor de zon.
vandaag besteld, morgen in huis. fijn!
Alles telkens prima in orde.
Eerste contact kan is als positief omschrijven. Producten nog even afwachten omdat ik net ben begonnen met de Sorion maar goed gevoel bij.
Schnelle Abwicklung der Bestellung und schneller Versand seitens des Shops und der niederländischen Post, nur auf der deutschen Seite hapert es mit Hermes. Sonst sehr zufrieden, nette und schnelle Kommunikation.
Snelle levering, groot assortiment
Producten op voorraad, snelle levering en makkelijk bestellen via de website. Ik ben blij met Gezondheidasnhuis!
Die Firma istzuverlässig
Alles bestens!!
steeds vlotte en correcte levering ! altijd alles ( wat wij meestal bestellen ) op voorraad ! bedankt !
Von der Bestellung bis zur Lieferung 1A Service. Werde öfter bestellen.
Na bestelling kon ik meteen mijn product komen afhalen. Dat was fijn omdat ik het ook meteen nodig had.
breed aanbod van kwalitative hoogwaardige produkten
Snelle en correcte levering. Product voldoet aan de verwachtingen.
Mooi dat er omega3-vetzuren voor katten bestaat en dat Gezondheidaanhuis dat levert. 35 euro vond ik best prijzig maar aangezien mijn kat al 14 is en zijn vacht er niet goed uitzag, leek het mij een goede investering. Jammer genoeg lust hij de olie niet en eet dan ook zijn andere eten niet op waar geen olie aan zit! Hoewel ik tegen smaakjes ben, had ik hier graag een smaakje aan gehad waar katten dol op zijn.
Bestellingen werden goed aangenomen op tijd verzonden en juist ontvangen
leider nicht die erforderliche menge bestellen, mengenbeschränkung
Het doet me deugd dat Gezondheid aan huis de laatste tijd al eens een korting of coupon uitdeelt, dat werd tijd. Want ik bestel zeer graag bij deze firma omdat ze zo betrouwbaar en snel zijn. Maar als ik zag hoe andere apotheek online bedrijven in de watten leggen, gaf dat een unhappy bij-feeling. Ik ben heel tevreden met de grote keuze ayurvedische en natuurlijke producten.
Hat alles geklappt. Ware ist gut angekommen.
Zeer positief
Altijd goede en juiste snelle levering
alles netjes verpakt, snel ontvangen , vlot te bestellen ,/ herbestellen , aan een normale prijs
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD