Super snel en correct en duidelijke opvolging per mail!
Die Lieferung kam relativ zügig, man konnte die Lieferung nachverfolgen. Wirkung der Kapsel muss ich noch testen. Der Preis ist absolut genial. Sollte immer so bleiben. Ich werde weiterhin dort bestellen.
Ik gebruik dit product al meer dan een jaar vanwege mijn schildklier op aanraden van mijn arts. Ik ben erg heel erg tevreden over, ik voel mezelf niet meer moe, veel meer energie!
schnelle lieferung
Heel goede en snelle levering
Mijn bestelde artikelen werden snel, goed ingepakt en netjes verzonden.
Heldere website met veel keuze en duidelijke omschrijvingen.
Ich kann weder Personal, Kommunikation noch Fachmannschaft bewerten. Ich habe meine Bestellung aufgegeben, die Lieferung war promt.
die bestellung war sehr schnell da. Das Preis -Leistungsverhätnis ist gut.
Wij kunnen niet beoordelen wij hebben nog niets ontvangen
Beste heer Michael, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat de bezorging van uw pakket langer duurde dan u gewend bent. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels in goede orde ontvangen. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Prima producten en snelle levering
Gutes Preis Leistungsverhältnis und schnelle Lieferung.
Die lieferung kam sehr schnell an. Alles in allen sehr gut.
-einfacher Bestell Vorgang -super Bezahl Möglichkeiten -Schnelle Lieferung -günstige Preise Einfach TOP !!! Bestell hier jetzt gerne öfters.
De producten hebben me heel goed geholpen.
Objednával som po prvý krát u tohto predajcu a musím vyjadriť spokojnosť s jednaním a celkovou komunikáciou.
Prima webshop
Snelle levering en ruime keus
Schnelle und unkomplizierte Abwicklung
Sicherer Versand.
Fijne online winkel! Goede producten en snelle levering.
Ik ben al jarenlang trouwe klant van Gezondheid aan Huis vanwege de snelle service, uitgebreide selectie en betrouwbare levering. Geen enkele probleem in al die jaren. Ze geven ook uitstekend advies en het is altijd super makkelijk te bestellen. Levering binnen enkele dagen. Online shoppen zoals het hoort!
Supersnelle, kosteloze correcte levering
4 Lorentzstraat A