heel snel gekregen, perfekt en secure uitgevoerd.
Duidelijke website met veel producten. Levering geschiedt snel en goed.
Aan de telefoon krijg je vlot antwoord. Ze doen echt hun best om je vragen te beantwoorden, zonder lange wachttijd. Ik ben heel tevreden over dit bedrijf, het wordt keurig en op tijd bezorgd en je hoeft je huis niet meer uit.
Snel en accuraat. laatste verkeerde bestelling geplaatst, binnen no time opgelost.
snelle service
Ik heb al diverse keren bij jullie besteld, vandaag besteld en morgen al in huis, alles top geregeld, heel tevreden.
Bestelling afhalen kan al op de dag van bestelling.
klantvriendelijkheid zeer goed. afhandelingen producten idem
Fijn om bij Gezondheidaanhuis.nl m'n bestellingen te plaatsen.
Super service
Makkelijke site, snelle service
It took a few days to receive my package but everything was well packed.
Schnelle unkomplizierte Bestellung und Lieferung. Perfekt verpackt!
Vlot en netjes
Groot assortiment en snelle bezorging.
Ik ben zeer tevreden over de snelheid en klant vriendelijkheid van drogist aan huis.
Mijn ervaringen zijn dat bestellingen Stipt en snel worden uitgevoerd. Soms zo snel dat ik bijna denk, dat iemand even naar mijn adres is komen rijden! Toch een uurtje rijden met de auto!
Ik ben heel tevreden van Gezondheidaanhuis en raad het mensen ook aan via de thuiswinkel de bestelling te plaatsen. Hartelijke dank.
Im Internet bestellt und schnell geliefert
Gut
Mijn bestelling is naar tevredenheid afgehandeld en geleverd
alles was snel en correct afgeleverd
Producten zijn zoals ik wou, de prijs zoals het hoort te zijn, soms met leuke kortingen. Super.
Wie immer. Super schnelle Lieferung und alles ganz entspannt. Von der Bestellung bis zur Bezahlung und Lieferung.
Immer gut kompetent und günstig
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD