Ich bestelle schon lange hier. Der Service ist super und die Lieferungen erfolgen sehr schnell.
Ich habe sehr gute Erfahrungen mit gezondheid aan hui gemacht.
Helaas waren de bestelde suplementen wel 2 1/2 € duurder geworden. De baliemedewerker kon mij niet zeggen waardoor waarom de vehoging berekend werd. Vorige bestelling was nl ong 20 dgn geleden. met vroiendelijle groet, John Thijssen.
Onze eerste bestelling werd meteen accuraat afgehandeld. Dus ook onze volgende bestelling vertrouwen wij toe aan Gezondheidaanhuis.nl
prettige bestel site, snelle levering, goede prijs helemaal blij mee
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.
Snel en netjes geleverd
Dit is de eerste keer dat ik hier besteld heb en ik ben zeer tevreden. De levering is goed en snel gegaan.
Alles is in orde !!
Super Einkauf und schnelle Lieferung
als eerste maal is het mij goed bevallen
Goede prijzen, snelle verzending. Ik had telkens zeer snel reactie terug van de klantendienst toen ik ze nodig had, het werd dezelfde dag nog opgelost. Vriendelijk, behulpzaam en snel. Top!
Great selection of supplements at good prices. I found products that I could normally only find in the USA. Also, fast delivery
Top kwaliteit, zowel service als product
Erg tevreden met mijn bestelling, Uitgebreide assortiment, goede prijs- kwaliteit verhouding en snelle levering.
Gezien ik kreeg wat ik bestelde en de levering snel was kan ik alleen maar 5 sterren geven :)
Bestelling op 23 februari omstreeks 21 uur geplaatst. Pakketje werd op 24 februari voor 12 uur afgeleverd. Van alle producten ligt de houdbaarheidsdatum ver in het verschiet.
Snel geleverd handig om ook je pakketje te kunnen volgen En een geweldig assortiment
Snel en goed. Zeer tevreden.
Zeer goede producten tegen voordelige prijzen en snel geleverd
Zeer snelle levering.
Zie hierboven
Bijna alles wat ik verzin is aanwezig en op voorraad!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD