De website vind ik niet altijd even overzichtelijk, wel zeer groot assortiment en als de zoekfunctie is prettig.
Een keer heb ik een product gekregen die was niet in de natuurlijke staat. Dat is 2 keer Palmsuiker in plastic beker en de Palmsuiker was heel hard. Normaal gesproken moet niet zo zijn. Ik denk dat op een vochtige plek heeft gestaan. Verder ben ik heel tevreden van gezondheid aan huis.
prima service, snel geregeld en geleverd
Goede producten en snelle levering. Alles is ook netjes ingepakt. De website is ook overzichtelijk.
Zie hierboven.
De bestelling kwam precies op de afgesproken tijd binnen
als bovenstaand
Super übersichtlicher online Shop, viele Auswahl und gute Preise. Bestellt und schon 2 Tage später in Deutschland angekommen.
Onlangs het product van new care bij jullie gekocht.CHolestorol balans. Het voldoet aan de verwachtingen . Vorige keer het gekocht in een visuele shop en een heel stuk duurder. Dus de volgende keer weer bij jullie.
Ik bestel regelmatig en altijd prima uitvoering van de bestelling en heel snelle levering. Laatste keer zelfs binnen 24 uur.
Het product was zeker in orde. Alleen werd de belofte om binnen dag geleverd niet waargemaakt. Eerlijkheidshalve puur op conto van PostNL, die volgens de tracking eerst niet konden afleveren (???), en dan na talrijke omzwervingen dit, zonder bericht (!!!) achterlaten op een afleverpunt na 6-7 dagen. Daar dit nu reeds enkele keren is voorgevallen met PostNL, met verschillende onlineshops, bestel ik niet langer als dit koerrierbedrijf de levering "verzorgt".
Beste heer Stoffels, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben uw bestelling op de dag van plaatsing nog aan u verzonden, echter is er inderdaad helaas bij het Postbedrijf iets niet helemaal goed gegaan waardoor u uw pakket pas een paar dagen later heeft mogen ontvangen. Wij gaan ervanuit dat dit in de toekomst niet weer zal gebeuren, en zijn u dan ook graag weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Ich habe gute Erfahrungen gemacht.
Ihre Mitarbeiter sind auch am Telefon FREUNDLICH und hilfsbereit! Mit freundlichen Grüßen Erwin Lange
Mijn dochter(20 jaar) heeft meer rust hoofd, meer focus, concentratie en minder paniek
Ik constateer dat de sorion Repair creme een beter middel is tegen Psorias,het help mij beter dan andere creme's.
Ik kan er weinig van zeggen. s Morgens besteld en de volgende dag in huis. Prima dus. Ik kan niets van de volgende punten zeggen. Niemand gesproken en of het artikel betrouwbaar is en kwaliteit heeft, geen idee. Ik ga er van uit dat het zo is. Ik kan niets bewijzen. Imail adres invullen op de aangegeven plek, lukte niet, daarom maar bij de voornaam.
Dank
Ik Heb nu 3 keer besteld en heb alles snel in thuis!Ik zeer tevreden!
J'ai trouvé chez Gezondheidaanhuis des produits naturels difficiles de trouver ailleurs. La livraison a été rapide;
Sorion besteld voor eczeem, werkt goed!
steeds weer blij verrast van het ruime gamma, ook mbt minder courante stoffen !
De eerste keer dat ik hier besteld heb en het is prima bevallen
Twee bestellingen afgehaald vriendelijke dame die ons hielp
Ich bin sehr zufrieden mit Ihrem Service. Unkomplizierte Bestellmöglichkeit und Preis dafür war auch sehr gut.Ich konnte meiner Familie damit helfen ohne unnötigen Fragen und Zeitveschwendung bei den Ärzte.
even gebeld i.v.m. voorraad. besteld en betaald volgende morgen al weer in huis. Een geweldige service.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD