Ze hebben een ruim assortiment aan producten , verkopen kwaliteit en een snelle levering. Zeer tevreden en af en toe een leuke korting of actie zoals deze beoordeling schrijven waar dan € 2.50 korting tegenover staat. Dikke 9
De bestelling wordt altijd perfect en met veel zorg geleverd. Dankuwel
Altijd tevreden met onze bestelling
Ich empfehle diesen Artikel weiter.
Snelle levering, goede producten, kennis aanwezig
Ik ben helemaal tevreden over mijn bestelling. Alles tip top in orde. En een vlotte en vlugge levering. Bedankt, Carine.
Ich hatte es vor zwei Jahren schon einmal genommen.
Vandaag besteld, morgen compleet in huis
goede supplementen
Ok
Ik zocht via google op heel andere criteria en kwam op deze pommade uit, die gratis werd aangeboden. Ik dacht 'hap', en betaalde de porto. Het product kan misschien wel goed zijn, maar als klant voel ik me op het verkeerde been gezet.
Beste heer de Savornin Lohman, Hartelijk dank voor uw review. U heeft de gratis tube Sorion crème bij ons besteld, en ontvangen! U heeft hier inderdaad alleen de portokosten voor hoeven betalen. Wij hopen dat de crème u bevalt en zijn u graag in de toekomst weer van dienst! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Een groot aanbod in producten. Ik vind altijd wat ik nodig heb voor een goede prijs. Veel merken vertegenwoordigd en daardoor veel meer keuze dan de plaatselijke drogisten/gezondheidswinkels. De levering is altijd snel en discreet.
Kan wat ik nodig heb goed vinden en het komt heel snel. Ik zou wel de mogelijkheid willen hebben om meteen via Ideal of zoiets dergelijks te betalen.
……
Volgende keer gaan we weer naar Gezondheid aan huis.
Alles goed geregeld
goed geregeld
Goede afhandeling, en tijdig
I use it according to the ACC protocol.
Dit supplement heb ik gekocht om de celgezondheid op te krikken. Het is nog te vroeg om daar over te oordelen. Maar ik blijf zeker nog een poosje dit supplement gebruiken
Geen gemopper, geen gezeur, dik tevreden!
Schnelle und saubere Lieferung
Goede producten en service
Na bestelling zeer snelle levering. Keurig verpaktk
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD