Ist alles perfekt gelaufen! Würde jederzeit wieder bei Ihnen bestellen! Mit freundlichen Grüßen
Goed verpakt en klaar voor gebruik
Good range of products Efficient search facility. Order placing, confirmation and delivery quick and easy.
Ik heb relatief snel mijn bestelling van 2 tubes Rhustoxicoden ontvangen
Noch nie ein Beanstandung gehabt
Ik heb zalf gekocht tegen psoriasis ben pas begonnen maar het lijkt te helpen
In alle opzichten top
Bestelling geplaatst en de volgende dag al ontvangen, ben heel tevreden.
Sehr zufrieden bin ich mit der Apotheke "Gezondheid aan huis". Ziemlich schnelle Lieferung nach Deutschland, gleich nachdem die Bezahlung eingegangen ist. Das Probiotikum, das ich regelmäßig nehme, finde ich nur in Holland und die o.g. Apotheke ist meine bevorzugte Adresse dafür.
Het is een fijne site waar een breed assortiment aanwezig is met een goede prijs. Levering was super snel. Heel fijn!
Alles perfekt, schnelle korrekte Lieferung, gerne wieder
Maar of het gaat helpen voor de psoriasis klachten dat weet ik nu nog niet . Ben er net mee bezig .
zeer zorgvuldig en snel, netjes verpakt.
1 e bestelling zat wat vertraging op. 2 e bestelling niet! Goed verpakt!
Gewoon een goede correcte levering.
Het product zelf is perfect. Echter de aflevering door post.nl liet echter enorm veel te wensen over. Volgens uw website zou het product onder handtekening afgeleverd worden en dus zeker niet bij buren of dergelijke mogen afgegeven worden. Echter de koerier plaatste het doosje op deurklink en vertrok vervolgens. Hij nam zelfs niet de moeite om te wachten tot ik de deur opendeed. Toen ik de deur opende viel het doosje dus op de grond en reed de koerier net door.
Ik bestel hier graag
nooit geen problemen , goede informatie bij een bestelling
Ruim aanbod en snelle levering!
Regelmatig bestel ik bij Gezondheidaanhuis en dit verloopt eigenlijk altijd vlekkeloos. Snel en secuur. Groot voordeel is ook het ruime assortiment.
Ook deze keer een snelle en goede levering, zoals ik al geruime tijd ervaren heb.
Snel verzonden, goede producten
Von der Bestellung bis zur Lieferung der Ware hat alles sehr gut geklappt. Immer gerne wieder!
Goede supplementen, duidelijke webshop, duidelijke digitale communicatie.
meine Bestellung sollte am 31.01./01.02.2022 geliefert werden. Leider musste ich 2 mal nachfragen bevor eine 2. Lieferung auch tatsächlich am 10.02.2022 bei mir ankam. Auch etwas positives....die Mails wurden sehr schnell beantwortet.
Liebe Antje Schweer, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Vielen Dank für das Kompliment für die schnelle Antwort auf die E-Mail. Es tut uns leid, dass Sie Ihr Paket nicht erhalten haben, zum Glück haben Sie das neue Paket erhalten, das wir in gutem Zustand versandt haben. Hochachtungsvoll, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD